Öppet i dag: 11:00 - 16:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Tidsresa

Tidsresa kan man kalla det. Det började byggas runt 1880 talet. Sädesmagasin, Vitmosstugan samt ... läs mer

Omdömet skrevs 21 juli 2023
LasseT392
Oxelösund, Sverige
från mobil enhet
Mysigt ställe men torra bullar

Mysigt och en del att titta på. Mycket fint i handelsboden. Fikat var vi besvikna på. Köpte varsin ... läs mer

Omdömet skrevs 21 juli 2023
Kerstin S
Läs alla 93 omdömen

Omdömet skrevs 20 november 2019 från mobil enhet

I mysig hembygdsmiljö ligger en liten kaffestuga med goda bakverk och smörgåsar. Satsade på räkmackan som bestod av rikligt med handskalade räkor. Hög mysfaktor!

Datum för upplevelsen: november 2019
2  Tack jesperl2014
Omdömet skrevs 27 oktober 2019 från mobil enhet

Vi brukar besöka Hembygdsgården då och då för att fika och då tar vi och äter en räkmacka och den är riktigt god.

Datum för upplevelsen: oktober 2019
Tack LeifE111
Omdömet skrevs 21 oktober 2019

Vilken underbar plats att fika på! En riktig idyll. Trevlig personal och ett smarrigt fika-utbud. Perfekt utflyktsmål. Rekommenderas!

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack VictoriaE1279
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

Besökte glasscafét 2019-07-29 (kl 17) och personalen behöver verkligen gå en kurs i service och bemötande. Mycket otrevlig upplevelse. Håll er i ifrån glasscafét om ni vill slippa en otrevlig upplevelse, glassen är inte värd den.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack davnyk
Omdömet skrevs 10 juli 2019

Passar bra på resan. Mysig miljö, trevlig personal och god räksmörgås. Minus toalett är ju inte helt up to date. Lite dyrt

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack HasseH27