Öppet i dag: Stängt
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Tidsresa

Tidsresa kan man kalla det. Det började byggas runt 1880 talet. Sädesmagasin, Vitmosstugan samt ... läs mer

Omdömet skrevs 21 juli 2023
LasseT392
Oxelösund, Sverige
från mobil enhet
Mysigt ställe men torra bullar

Mysigt och en del att titta på. Mycket fint i handelsboden. Fikat var vi besvikna på. Köpte varsin ... läs mer

Omdömet skrevs 21 juli 2023
Kerstin S
Läs alla 93 omdömen

Omdömet skrevs 5 maj 2019 från mobil enhet

Mysigt, trevligt, engagerat och bra fika med glass! Trevlig och hjälpsam personal. Fina omgivningar och välbevarat. Extremt generösa öppettider!

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack HanErik
Omdömet skrevs 8 april 2019 från mobil enhet

..ett stopp. Kultur och historia presenterat på ett tillgängligt sätt. Lokalt engagemang som värmer. En fika och en lugn stund funkar också.

Datum för upplevelsen: april 2019
Tack Kirby1655
Omdömet skrevs 23 mars 2019 från mobil enhet

Stannar ofta till här och äter en frukost på väg till Dalarna. Kokt ägg, smörgås, juice, yoghurt och en kopp kaffe. Passa på mellan 9-10 om du har vägen förbi!
Finns en fin handelsbod med småsaker och att sitta ute sommartid!

Datum för upplevelsen: mars 2019
1  Tack lundbergs07
Omdömet skrevs 24 februari 2019 från mobil enhet

Det är en fröjd att vara på Hembygdsgården i Fagersta. Go fika och en intressant handelsbod. Kan rekommendera detta ställe. Trevligt bemötande.

Datum för upplevelsen: februari 2019
Tack petertrsavec
Omdömet skrevs 8 oktober 2018

Här stannar vi gärna till på väg upp till Dalarna. Gott hembakat bröd i mysig miljö. Den gammaldags handelsoden är trevlig.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
1  Tack Per-Oluf H