“Bra sushiställe på torget”
Omdöme om Dau Sushi Eslöv

Dau Sushi Eslöv
Rankad som nr 8 av 40 Restauranger i Eslöv
Prisklass: 12 kr - 375 kr
Beskrivning: På ĐẬU - ZUSHI Eslöv - Modern Take-Away, handlar det om kärlek till goda råvaror, smak och kreativitet som tilltalar alla sinnen för att skapa en unik smakupplevelse i varje tugga.
Restauranginformation
Omdömet skrevs 6 november 2021 från mobil enhet

Sushi av hög kvalitet på detta lilla intima ställe. Andra besöket och det blir garanterat fler. Trevlig personal. Få bord och stolar kan väl vara problemet om man vill äta på populära tider.

Finns dock lite förbättring på Edamamen där alla bönorna inte verkade helt färska

Datum för besöket: november 2021
Tack Robert T
Språk

Omdömet skrevs 20 juli 2021 från mobil enhet

Fantastiskt bra sushi. Beställ dock i tid, tar en stund. Äter ofta här och är alltid lika nöjd! Kul att det finns så bra sushi i Eslöv!

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack catrineWenger
Omdömet skrevs 11 oktober 2020

Ja, som rubriken lyder.

Sushin är okej men det är en brun sås på, som gör det alldeles för sött. Att DRÄNKA sushin i soja gör inget, det är fortfarande sött.
Deras miso är inte miso. Det smakar som sån man köper på Ica i fem-pack.

Jag var här en lördag, då hade de hög musik på och de hörde inte mig när jag beställde. Flera kunder kom in och personalen hörde inte då heller. Under min beställning så ringde någon in på deras telefon och kvinnan tog dennes beställning mitt i min beställning.

Personalen var otrevlig mot flera kunder som kom in, eller hade beställt och skulle hämta sin mat. Personalen hade inte koll på vem som hade beställt vad, och frågade kundskaran flera gånger om vad och vem.

När min sushi var klar så ropade en kvinna irriterat ”ursäkta, din mat är klar”. Så jag hämtar min mat vid kassan och säger ”tack så jättemycket!” - för jag hade väntat i 40 min, kvinnan blänger på mig en kort sekund för att sen fortsätta.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Piapiapiapiapinata
locsydau, Ägare på Dau Sushi Eslöv, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2020

Hej Anna,

Vi tackar så mycket för dina värdefulla synpunkter, som hjälpt oss att se vad vi inte är bra på och vad vi behöver förbättra oss på.

Vi ska ta in dina synpunkter och försöka anpassa & förbättra oss så gott vi kan.

Ännu en gång, tackar vi så mycket för dina förbättringsförslag.

Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss i en snar framtid för att se positiva förändringar från oss.

Hjärtligt välkomna!

//ĐẬU - ZUSHI Eslöv

Omdömet skrevs 16 maj 2020 från mobil enhet

God sushi, aningen mild wasabi.
Chili mayo också mycket mild.

Lite tråkig lokal, hade varit trevligt om man kunde sitta där eller uteservering ( när de inte är Corona tider dvs.

Datum för besöket: maj 2020
1  Tack pempelempe
Omdömet skrevs 4 september 2019

Vi var några kvinnor som åt lunch här efter ett besök på Skarholms slott. Vi fick god sushi och misosoppa. Maten var vackert upplagd och smakade bra. Vi kunde sitta ute och det var trevligt.

Datum för besöket: augusti 2019
    • Mat
2  Tack idealisk

Resenärer som tittade på Dau Sushi Eslöv tittade också på

Eslöv, Skåne län

Besökt Dau Sushi Eslöv? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt