Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
167 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-01
Expedia.com
155 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-02
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
155 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-02
Boka nu, betala på plats
eDreams167 US$
Priceline167 US$
Travelocity155 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (52)
Filtrera omdömen
52 resultat
Medlemsbetyg
43
9
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
43
9
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1217 av 52 omdömen
Omdömet skrevs 3 mars 2021

Otroligt trevlig personal som är tillmötesgående och alltid tillgängliga om problem uppstår, även under obemannade tider. Jag har bott på Hotel Stensson många veckor och har ingenting alls att anmärka på. Genomgående hög kvalitet på rummen med hög standard och sköna sängar. Plus för härlig frukostbuffe med mycket frukt och grönt varje dag.

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste i arbetet
Tack 54elinn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2021

Hej Elin och tack för din otroliga recension! Att du inte har några anmärkningar är det bästa tänkbara betyget för oss! Det är exakt det vi strävar efter att våra gäster ska åka härifrån och känna att de verkligen trivts under sin vistelse. Vi tackar igen för recensionen och självklart är du alltid välkommen tillbaka!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 februari 2021

Trevlig personal, hotellet ligger mitt "i smeten" av metropolen Eslöv. trots sen ankomst, av mig, så fungerade både bokning, inloggning och även utloggningen. Fast det är klart, när jag loggade ur så hade personalen kommit på plats igen. Rekommenderas!

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Herbaliciuos
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2021

Tack åm mycket för din recension! Vi har försökt att göra en så smidig och enkel lösning som möjligt till att vi inte har möjlighet att vara bemannade 24h om dygnet. Väldigt roligt att höra att vi har lyckats. Du är varmt välkommen åter!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 februari 2021

Har bott på stensson i många veckor och har haft en väldigt bra upplevelse, personalen är väldigt trevlig och gör sitt yttersta för att du ska få en bra upplevelse. Utöver det är det sköna sängar och skönt täcke.

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annikaaro270
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 26 februari 2021

Tack så mycket Annika för din recension! Vi blir mycket glada att höra att du är nöjd med dina besök här på hotellet. Ha en trevlig helg så syns vi snart igen!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2021

Fantastisk service och mysigt hotell med riktiga drömsängar, rummen är av bra storlek och det är rent och fint med en fantastisk och modern inredning. En jättefin innergård och jättegod frukost.
ser fram emot att komma dit igen.

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johnfjallholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 13 februari 2021

Tack så mycket John! Roligt att du trivs på hotellet och du är självklart välkommen tillbaka. Vi ses snart igen!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2021

Så rent och fint hotell med en underbar personal som var väldigt hjälpsam och tillmötesgående. Vi bodde i ett dubbelrum som hade en mycket skön dubbelsäng. Vi sov väldigt gott där. Frukosten var mycket fräsch och mannen som skötte servicen där var mycket trevlig och seviceminded.

Datum för vistelsen: januari 2021
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Immipimmi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 2 februari 2021

Tack så mycket Ing-Marie för din underbara recension! Vi är mycket glada över att ni haft en trivsam vistelse här på hotellet och att ni uppskattat oss som personal. Vi hoppas att få se mer av er och ni är mycket välkomna åter. Ta hand om er!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen