Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
155 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-02
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (52)
Filtrera omdömen
52 resultat
Medlemsbetyg
43
9
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
43
9
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1722 av 52 omdömen
Omdömet skrevs 5 december 2020

Ett riktigt mysigt ställe mitt i Eslöv. Fina rum med fantastiska sängar. Med en gigantiskt julgran på innergården, där också frukosten serveras, har man fått en fin julstämning. Ifall jag ska bo i Eslöv igen så blir det ett självklart val.

Datum för vistelsen: december 2020
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack michaelstertman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 8 december 2020

Tack så mycket för en fin recension! Vad roligt att du uppskattar vårt julpynt och att du fått en bra julkänsla hos oss. Ska du förbi Eslöv igen är du alltid välkommen till hotellet. Vi i personalen önskar dig en god jul!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2020

Bra standard på rummen, trevlig personal och placerat vid stora torget i Eslöv. Hotellet har en "grandios" air från svunna tider.
Frukost var fin med tanke på att det var corona-tider och ett mindre antal gäster.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack tommya2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 22 oktober 2020

Tack för din recension och vi hoppas att du var nöjd med din vistelse!
Vi hoppas att få se mer av er här på Hotel Stensson!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 oktober 2020

Fantastiskt, fräscht och fint hotell. Trevlig personal, god frukost, sköna sängar och tofflor och morgonrock. Kändes lyxigt! Ett tips till hotellet: köp gärna in lite bättre toalettpapper, en liten detalj som kan göra så mycket. Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack matsh712
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 22 oktober 2020

Tack för en fantastisk recension!

Vi tar emot din positiva kritik och ska även kolla på andra alternativ för toalettpapper! Tack för du hjälper oss förbättras och växa. Välkommen åter!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2020

Bra rum, trevlig personal och god frukost! Sängarna är värt ett besök i sig. Jag fick turen att få ett rum med Jensens fina kontinentalsäng. Förstod att man kan köpa denna säng hos Blomsterbergs sängar, ska definitivt åka dit och prova ut min egen säng.

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Dennis_A_Andersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 22 oktober 2020

Tack Dennis!
Vi är glada att du är glad och du är mer än välkommen åter till oss. Jag tycker du gör helt rätt att kolla ut en säng till dig själv, sömnen och sängarna är prio ett för oss!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2020

Så trevlig och hjälpsam personal, uppskattade att incheckningstiden kunde anpassas efter ankomst på udda tid. Skön säng och riktigt god frukost. Trevligt med centralt läge och mycket att upptäcka runtomkring. Tack! Bor gärna här igen.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste ensam
Tack 589karolinal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2020

Tack Karolina! Roligt att höra att er vistelse var trivsam och att ni vill komma tillbaka. Så fort torget blir klart utanför kommer lilla Eslöv få sig ett rejält uppsving. Du är välkommen åter!

MVH
Saga i receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen