Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (52)
Filtrera omdömen
52 resultat
Medlemsbetyg
43
9
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
43
9
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4752 av 52 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2019 från mobil enhet

Mycket prisvärt, trevligt Hotel. Bra standard på rummen trevlig och lyhörd personal. Nyöppnat efter stor renovering, ambitiös ny ägare som kommer att göra detta till ett Hotel att räkna med. 10 minuters restid till Lund 25 minuter till Malmö. Ett bra alternativ till dig som vill ha det lite lugnare, nära till ett flertal restauranger, caféer och barer.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste ensam
Tack kebbe69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2019

Överraskande bra, kom till ett helt nyrenoverat hotell i toppskick, riktigt bra service och trevlig personal, rummet var stort och välutrustat kan verkligen rekommenderas, centralt beläget och bra parkeringsmöjligheter.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack 87matss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste med familjen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 24 januari 2021
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel Stensson, Gästservice/reception på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
henricb2013, Hotelldirektör på Hotel Stensson, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen