“Imponerande bra! ”

Andys Burgers
Rankad som nr 5 av 39 Restauranger i Eslöv
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 augusti 2023 från mobil enhet

Har ätit mycket burgare i livet, och blev klart imponerad
Luncherbjudande för 115 kr, och då kan du välja 100g eller 200g(imponerande i sig), pommes och dryck
Väl lagat, goda smaker som harmoniserade bra, perfekt bröd
Pommes var acceptabla, dock inte mer
Fin lokal, både ute och inne, billig öl om så önskas (50kr).
Som sagt, väl värt ett besök, även kvällstid

Datum för besöket: augusti 2023
Tack cnsweden
Språk

Omdömet skrevs 2 augusti 2023 från mobil enhet

Kul med ett nytt ställe i trakten! Trevlig inredning, goda burgare och krispiga pommes. Många besökare och maten tog lite tid, men var väl värd att vänta på, bara bra att bygga upp en extra hunger. Bra priser dessutom. Hit lär vi komma fler gånger och kul med ett ställe som livar upp bygden.

Datum för besöket: augusti 2023
Tack Sara123789
Omdömet skrevs 14 april 2023

Jag och min vän skulle beställa hamburgare en fredag kväll. Tidigare fredagskvällar har det varit extremt långa väntetider likt en one direction konsert och med detta och på grund av detta tänkte vi att det är bra att vara ute i god tid men ACK NEJ. Andys inkompetenta hemsida har ingen uppskattad leveranstid och eftersom att det är svårt att få mänsklig kontakt med personalen i form av telefonsamtal var vi tvungna att gå genom denna hemska e-sida. Vi hade en körsträcka på ca 25 min och tänkte att vi beställer när vi börjar köra, först stod det 15 minuters väntetid men efter 5 minuter försvann tiden, maten var färdig. Vi hade inte ens kommit till gårdstånga, och skulle därför behöva hämta KALL mat. Och inte bara till följd av att de ljuger om sin uppskattade tid och också totalt saknar någon form av uppskattning av att folk behöver veta när som mat är färdig!! Det finns inget äckligare än mikrade pommes frites. Hädanefter kommer jag handla på Shady Burgers.

Datum för besöket: april 2023
    • Mat
Tack 174klas123
Omdömet skrevs 26 februari 2023 från mobil enhet

Riktigt vassa hamburgare . Inte bara är de goda, de är prisvärda också.
Trevlig personal och bra service.

Datum för besöket: februari 2023
Tack Elderha
Omdömet skrevs 9 januari 2023 från mobil enhet

Ruggigt god burgare med femplus för bemötande o fräschhet på stället. Smidigt att beställa med ”pekskärm. Rekommenderas !!

Datum för besöket: januari 2023
Tack frippemalmo

Resenärer som tittade på Andys Burgers tittade också på

Eslöv, Skåne län

Besökt Andys Burgers? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt