“Rekommenderas starkt”

Grande Ristorante Italiano
Rankad som nr 7 av 39 Restauranger i Eslöv
Restauranginformation
Omdömet skrevs 17 oktober 2024 från mobil enhet

Kanon käk till väldigt bra priser.

Har varit dör med vänner ett par gånger och testat både pizza och deras entrecot samt pasta.

Har har du folk som vet vad dom sysslar med och lägger ner kärlek i maten.

Topp betyg

Datum för besöket: oktober 2024
Tack Patrick K
Språk

Omdömet skrevs 3 februari 2024

Utan tvekan Eslövs bästa mat. Rekommenderar från Måndag till Söndag! Laxen var utsökt. En vän rekommenderade, och jag slog till. Grymt nöjd!

Datum för besöket: februari 2024
    • Atmosfär
    • Mat
1  Tack Relax31252082596
Omdömet skrevs 1 augusti 2023

Sämsta service tyvärr. Beställde en pizza och fick fel, efter att jag har kört hem så upptäckte vi att de gjorde fel i restaurangen, vi ringer till dem och så erkände de först inte sitt fel utan att argumentera med mig. Tillslut krävde de att jag ska hämta pizzan tillbaka 1 timme senare för att få pengarna tillbaka.
Jag har bevis att de har gjort fel och ändå kallar de mig lögnare i restaurangen.
Tyvärr, en god restaurang blir avstruken av smutsig service av personalen.

Rekommenderas ej, lär er behandla er era gäster med respekt.

Datum för besöket: augusti 2023
Tack Amin A
Omdömet skrevs 18 juli 2023 från mobil enhet

Mycket bra mat. Fräsch och god pizzasallad och vanlig sallad dom "förrätt" med lite pizzabröds bitar till. Spättan var god och lasagnen oxå.
Trevlig personal, så här kommer vi gärna tillbaka.

Datum för besöket: juli 2023
1  Tack 636perr
Omdömet skrevs 5 juli 2023 från mobil enhet

Underbar och trevlig bemötande och fantastisk service. Riktigt bra handhavande med barnen. Maten var helt okej: pizzan var toppen, barnens mat var godkänt av barnen, pastan var tyvärr smaklös men den fantastiska servicen kompenserade allt. Tack!

Datum för besöket: juli 2023
2  Tack georgebQ2590QQ

Resenärer som tittade på Grande Ristorante Italiano tittade också på

Eslöv, Skåne län

Besökt Grande Ristorante Italiano? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt