“Liten genuin indisk”

Arom Indisk Restaurang & Ba
Rankad som nr 4 av 39 Restauranger i Eslöv
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2024 från mobil enhet

Fantastiskt god genuin indisk restaurang. En dagens för 99kr. Man väljer 2 rätter, får ris, sallad, naanbröd, kaffe och kaka. Observera att det är stängt på måndagar.

Datum för besöket: februari 2024
Tack Hjartlig
Språk

Omdömet skrevs 23 juni 2023 från mobil enhet

Nu är vi här igen och köper så klart lunch på Arom, bästa indiska maten vi fått i Sverige.
Här är ingen mesig försvenskad mat utan genuin indisk med rätt smak. Missa inte maten härifrån!

Datum för besöket: juni 2023
Tack liselottek626
Omdömet skrevs 21 april 2023 från mobil enhet

Underbar mat, perfekt indisk. Vi missar aldrig att gå hit när vi är i Eslöv.
Dagens hämträtter är alltid flera att välja mellan.

Datum för besöket: april 2023
Tack liselottek626
Omdömet skrevs 24 juli 2022 från mobil enhet

Detta är en utav de bästa indiska restauranger
jag någonsin ätit på. Jag har varit på många olika indiska resturanger runt om i världen , men ingen är i närheten utav Arom

Otroligt trevlig personal ,och massor av mat på tallriken , stort utbud utav olika rätter

Kan bara ge goda lovord för Arom i Eslöv

Datum för besöket: juli 2022
Tack Freddybillqvist
Omdömet skrevs 25 januari 2022 från mobil enhet

Det riktiga Indien finns i Eslöv
Maten är helt fantastisk här och smakar precis som i Indien. Bättre kan det inte bli. Buffé-lunchen serveras vid borden pga corona, föredömligt.
Hit går vi fler gånger!
Ni som söker äkta indisk mat, åk hit!

Datum för besöket: januari 2022
2  Tack liselottek626

Resenärer som tittade på Arom Indisk Restaurang & Ba tittade också på

Eslöv, Skåne län

Besökt Arom Indisk Restaurang & Ba? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt