Av en händelse var vi i närheten av Rövarekulan och skulle sedan slå ihjäl ett par timmar varpå vi tog sikte mot Eslöv och då vi var hungriga googlade vi fram Linnea & Basilika som låter lite gemytligt.
Detta är en asiatisk restaurang i utkanten av Eslöv och i samma byggnad som Coop med gott om parkeringsplatser utanför. Vi stannade till och såg att de hade helgbrunch så vi tog sikte på ett ledigt bord. Du betalar först och priset var helt okej för en buffé där dricka m m ingår, bara 139 kr per person.
Vi kom precis när brunchen öppnade och allt mat som ställdes fram var helt nylagad och doftade mycket gott. Det fanns gott om olika asiatiska rätter att välja på, allt från räkor till kyckling och biff och en massa annat gott.
Det är buffé så du tar vad du vill ha och slår dig ner vid ditt bord och äter i lugn och ro. Maten fylldes på hela tiden så det var aldrig något som tog slut. Till detta finns det även vårrullar, hot wings, kycklingspett och grönsaker så utbudet är väldigt bra.
Maten smakar bra, kryddigt och starkt som jag gillar det och varianterna av grytor är bra. Upplevde också att det var hög kvalitet på råvarorna. Det blev en hel del tallrikar för min del men så är det när maten är god och faller mig i smaken.
Inredningen är mycket stilren och smakfull och du kan sitta lugnt i såväl större som mindre sällskap här. Trevlig och välkomnande personal så stort plus för detta också! Har ni vägarna förbi eller är i närheten av Eslöv kan jag rekommendera deras helgbrunch!