“Härlig matupplevelse”

Bränneriets Gård
Rankad som nr 3 av 38 Restauranger i Eslöv
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 maj 2021

Detta är ett mycket bra ställe för lunch/middag. Det handlar om välgjorda rätter till rimliga priser. Till din burgare får du till exempel en fantastisk liten bön- och rabarbersallad. (I alla fall fick vi det.) Egentligen var inte smakerna i rätterna riktigt spot-on, med tanke på helhetsintrycket av ätupplevelsen ger jag ändå en femma.

Butiken har också fantastiskt fina varor och miljön är jättemysig. Varma rekommendationer!

Datum för besöket: maj 2021
    • Mat
Tack VeniUltra
Språk

Omdömet skrevs 6 december 2020

Välsorterad butik med stor sortering av egna produkter och andra lokala producenters varor. Mängder med spännande marmelader, sylter, inläggningar m.m. Allt vi provat har varit mycket gott och av hög kvalitet.
Restaurangdel/servering med väldigt bra mat men också smaskens fikabröd för den som "bara" vill ha en fika.

Datum för besöket: december 2020
    • Mat
Tack Marcus J
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

Mysig gårdsbutik med god fika! Härligt med så mycket egenproducerat.

Kul att de även gjort en lekplats. Ett härligt utflyktsmål för hela familjen.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack SofieAnd
Omdömet skrevs 30 juni 2020 från mobil enhet

Verkligen en pärla ute på landet. Super trevlig butik med massor av gott, allt från lyxig glass, kött, egenodlade grönsaker och tillbehör. Här finns nått för alla, perfekt att fylla på present förrådet.

Mycket god mat och väldigt tillmötesgående personal då jag kom med förfrågan om mjölkfritt, då anpassade dom och fixade det direkt.

Hit kommer vi flera gånger!

Datum för besöket: juni 2020
1  Tack pempelempe
Omdömet skrevs 5 november 2019 från mobil enhet

En liten pärla där man kan fika eller äta god lunch samt köpa fina produkter från deras gårdsbutik. De har självplockning och liten lekplats.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack idaehall

Resenärer som tittade på Bränneriets Gård tittade också på

Eslöv, Skåne län

Besökt Bränneriets Gård? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt