Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig pizzeria”
Omdöme om Al Caminetto

Al Caminetto
Rankad som nr 6 av 88 Restauranger i Bromma
Kök: Italienskt
Område: Alvik
Restauranginformation
Område: Alvik
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Trevlig pizzeria som levererar både atmosfär och pizzor av god kvalitet. Även pastorna håller bra standard, medan entrecoten kanske inte var världsklass. Samtliga i sällskapet var nöjda med både mat och service.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 349andersd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (110)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 110 omdömen

Omdömet skrevs 18 september 2020

Al Caminetto är en av Brommas bästa restauranger. Här serveras dagens rätt, middag av finare slaget på kvällen eller mot beställning.
Restaurangen har genom åren hållit fast vid sin italienska stil även om de har en stor matsedel. fungerar bra och personalen är alltid hjälpsam. Restaurangen har också en bra uteservering.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Göran H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020

Bästa Pizza, mycket att välja olika rätter etc. Jätte trevlig persona.l Jätte trivsamt samt trevlig ställe. Tackar.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
Tack V3505MIsandram
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020

Mysig pizzeria, finns även jättetrevlig uteplats. Trevlig och välkomnande servitris. Vi var två personer som gick dit för att äta middag. Eftersom det finns vedugn så valde vi att beställa pizzor: Formaggi Di Parma med olika ostar, salladsblad och prosciutto crudo. Al Caminetto med oxfilé, grillad paprika och champinjoner. Till Al Caminetton fick man en liten skål med fantastiskt god bearnaisesås. På båda pizzorna fanns det MYCKET ost! Jättegoda pizzor! Pizzorna kostar ca 110-150 kr.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack storasysterhelena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020 från mobil enhet

Andra gången på stället då vi bor på hotellet i närheten. Åt denna gång en frutti de mare-pizza och tycker den var lite slabbig sån kunde skippat de gröna musslorna. Nästa gång blir det annan pizza.

Överlag väldigt goa pizzor och kommer definitivt besöka igen

Datum för besöket: juli 2020
Tack marcusf294
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Al Caminetto tittade också på

Stockholm, Stockholms län
Bromma, Stockholms län
 
Bromma, Stockholms län
 

Besökt Al Caminetto? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt