Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
94 US$
75 US$
Se erbjudande
Booking.com94 US$
Official Hotel84 US$
Hotels.com75 US$
eDreams94 US$
Travelocity75 US$
Orbitz.com75 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (112)
Filtrera omdömen
112 resultat
Medlemsbetyg
35
45
23
6
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
35
45
23
6
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 112 omdömen
Omdömet skrevs 5 oktober 2020

Ett bra hotell med närhet till det du behöver för en resa där bilen ska vila. Närhet till tunnelbanan, buss och natur i närliggande miljö. Lungt trots en mycket trafikerad väg strax utanför. Det var lungt och skönt i rummet.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack hrodda234515
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michaela S, Guest Services / Front Office på First Hotel Brommaplan, svarade på det här omdömetSvarade 6 oktober 2020

Hej hrodda234515,

Tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme på vistelsen hos oss.
Vi är glada att höra att du fick en lugn och skön vistelse hos oss och gillar området med närheten till natur.
Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Vänliga hälsningar, Michaela.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2020

Supernöjd av ankomsten, rummet och sängen. Tråkig frukost och lite otrevlig morgon personal,var roligare att se sur ut och röka. Men i övrigt nöjd och kommer högt troligt att besöka igen. Man kan ju inte hänga läpp p.g.a en tråkig personal.

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack traffsandra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michaela S, Guest Services / Front Office på First Hotel Brommaplan, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2020

Hej traffsandra,
Tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme på vistelsen hos oss.
Vi är glada att höra att du trivdes med rum och sov gott i sängen.
Vi uppskattar feedback gällande frukosten och personalen, självklart ska all personal hålla samma servicestandard.
Än en gång tack för din vistelse.
Vi önskar en fortsatt bra höst och välkommen tillbaka snart igen.
Vänliga hälsningar, Michaela. Front Office.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2020

Service på högsta nivå. Blev t o m uppringd på ankomstdagen av receptionisten som ville säkerställa att jag hittade dit. Det har aldrig nåt Hotel gjort för mig förut! Kommer gärna och bor där många gånger igen! Rekommenderas!

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sgronl502730
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michaela S, Guest Services / Front Office på First Hotel Brommaplan, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2020

Hej Stefan,
Tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme på vistelsen.
Härligt att höra att du trivdes så bra och ett extra tack från mig som ringde till dig för de fina orden.
Vi är superglada att se att du kommer tillbaka.
Vi ses snart igen.
Vänliga hälsningar, Michaela. Front Office.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2020 från mobil enhet

Rent och fräscht.
Stor TV, inte så många kanaler, men tack vare bra upphängning med "svängarm" så är det enkelt att nå t.ex. HDMI ingång
för streaming.

Sommartid blir temperaturen hög i rummet. Det finns golvfläkt som fungerar bra men det finns ett kylskåp som alstrar värme som ett element. Det går att dra ur sladden.

Badrummet mycket bra. Duschvägg istället för draperi och mycket bra duschmunstycke med 3 olika lägen.

Frukost är just nu anpassad efter omständigheterna med bl.a. färdiga smörgåsarna som är inpaclade.

Bra läge vid Brommaplan och prisvärt för att vara Stockholm.

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack Johan_S_SWE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michaela_First, Front Office på First Hotel Brommaplan, svarade på det här omdömetSvarade 29 juni 2020

Hej Johan_S_SWE,

Tusen tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme på vistelsen.
Vi uppskattar verkligen att du berättar om din upplevelse och vi är glada att du trivdes bra i rummet med både badrum, rum och TV samt att du fick bra valuta för pengarna.
Precis som du nämner så blir det varmt även inne i hotellet när det är 25-30 grader dygnet runt ute, vi ser till att alla gäster som vill får fläkt.

Vi ser fram emot att få välkomna dig igen.
Ha en fortsatt bra sommar.
Vänliga hälsningar, Michaela. Front Office.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2020

Små men mysiga rum, rent o snyggt o sparsmakad. En fantastisk frukostbuffé. Slår många stora hotell på fingrarna. Kommer garanterat återkomma till detta Hotell. Parkeringsmöjligheter precis runt hörnet ett stort plus.

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 37x1r6v00j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michaela_First, Front Office på First Hotel Brommaplan, svarade på det här omdömetSvarade 24 mars 2020

Hej 37x1r6v00j,
Tusen tack för att du ger oss en inblick i vistelsen.
Vi är så glada att höra att du trivdes så bra med rummet och extra kul att du gillar vår frukost.
Vi ser fram emot att få välkomna dig snart igen!
Vänliga hälsningar, Michaela.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen