Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt okej kebab och trevlig man i kassan”
Omdöme om Bromma Kebab

Bromma Kebab
Rankad som nr 42 av 85 Restauranger i Bromma
Kök: Snabbmat
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juni 2018

Helt okej kebab! Fräscht och gott. Så även inredningen.
Ser inte så kul ut utifrån (parkeringen) men trevligt när man väl är därinne.
En (två?) fin vägg på det tjusiga i Istanbul på väggen där som är ett nöje att se på.

Datum för besöket: maj 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 21nea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (55)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 55 omdömen

Omdömet skrevs 20 april 2018 från mobil enhet

Vi brukar vara där ofta, många känner till den. Trevlig personal och fin mat, ett bra val för alla som vill käka kebab i närheten.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Sotiria09
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2018 från mobil enhet

Vid Bromma Blocks ligger Bromma Kebab. Bra kvalite på kebaben (god) och snabb hantering/service. Enkel meny med olika kebab-, hamburger- och kebabrätter.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Anders386
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2018

Serverades ett i mitt tycke torrt kött. I övrigt menyer som överensstämmer med liknande faciliteter.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Stefan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2018 från mobil enhet

Inget hembakt bröd...
Lite kött...
Dåligt blandat, all sås på toppen och en köttklump i botten....
Hårda klumpar i köttet...
Och dessutom dyrt!!!

Aldrig mer!

Datum för besöket: februari 2018
Tack Robban F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bromma Kebab tittade också på

Bromma, Stockholms län
 
Bromma, Stockholms län
Bromma, Stockholms län
 
Bromma, Stockholms län
Bromma, Stockholms län
 

Besökt Bromma Kebab? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt