Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
115 US$
Se erbjudande
Booking.com
116 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-19
Boka nu, betala på plats
Trip.com
119 US$
104 US$
Se erbjudande
SPARA 15 US$
eDreams116 US$
Hotels.com115 US$
Hurb119 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (146)
Filtrera omdömen
146 resultat
Medlemsbetyg
29
69
37
3
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
29
69
37
3
8
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 146 omdömen
Omdömet skrevs 4 september 2019 från mobil enhet

Det bästa som kan sägas om Brommavik hotell är att det var rent! I övrigt en katastrof med den beteckning de har! Ingen bar (endast ett pytte urval av små flaskor som går att köpa i receptionen), fransiga handdukar, en väldigt liten frukost. Som grädde på moset en ganska oengagerad personal.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack evamornasbergmark
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
brommavik, Kundansvarig på Brommavik Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2019


Kära gäst,

Tack för din feedback och positiva kommentar om städningen. Däremot är vi besvikna att vi inte uppfyllde den standard som förväntats. Vi tar alla recensioner till största intresse för omgående förbättringar. Välkommen åter / Gäst relationer

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2019 från mobil enhet

Hotellet är helt ok så länge som man inte får ett rum utan fönster. Ok frukost. Städningen är bra. Läget nära Sundbybergs centrum är bra. Man behöver bara gå över bälstabron för att komma dit. Det är även gångavstånd till Solvalla.

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack Adventure682875
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
brommavik, Kundansvarig på Brommavik Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 juni 2019


Kära gäst,

Tack för att du delar din trevliga feedback. Det glädjer oss att läsa att du hade en trivsam vistelse. Rummet reflekterar alltid budgeten. Välkommen åter. Med vänliga hälsningar /Lisa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2019

Gratis parkering låter ju bra men det var inte många platser så det var oftast fullt.
Sköna sängar. Städning var bra.
Ok frukost men vissa saker tog slut om man kom sista timmen.
Man får vad man betalar för :)

Datum för vistelsen: maj 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
1  Tack annR4297RE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
brommavik, Kundansvarig på Brommavik Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 juni 2019

Kära annR4297RW,,

Vi är glada att du delade med dig dina aspekter om din senaste vistelse hos oss. Alla kommentarer är till stort intresse och vi hoppas att ni besöker oss igen. Parkering finns till mån av plats. Önskar dig en fortsatt trevlig dag. Hälsnignar /Brommavik Hotell

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2019 från mobil enhet

Hotellet känns lite som hämtat från 1800-talet. Men det är sköna sängar och tjocka handdukar. Frukosten är kanske lite mindre men allt man behöver finns. Nära till både brommaflygplats och sundbybergcentrum.

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste ensam
Tack 776evelinaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
brommavik, Kundansvarig på Brommavik Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 februari 2019

Kära gäst,

Tack för att du delar din trevliga feedback. Det är glädjande att läsa att du var nöjd med din hotell upplevelse, särskilt platsen och bekvämligeheten. Vi hoppas att vi ses igen. Med vänlgia hälnsignar /Lisa

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2019

Mycket trevligt som ligger på gångavstånd från Bromma Flygplats, Jättefina rum i gammal stil. Nära till Sundbyberg centrum, Lugnt område, Bra frukost, Jättetrevlig personal. Finns kaffe på rummen. Möjlighet till enklare måltid på kvällen

Rumstips: Finns många bra rum
Datum för vistelsen: januari 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Tozzi_Beamish
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
brommavik, Kundansvarig på Brommavik Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 februari 2019

Hej, Tack för din recension och vi är glada att du trivdes här och vårat mål är att alltid ge en utmärkt gästupplevelse och det är kommentarer som dina som validerar våra ansträngningar. Välkommen åter. Vänliga hälsningar Lisa - Gäst relationer

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen