Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Braunstein - Whisky Destilleri og Bryggeri
Öppet i dag: Stängt
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Whisky lover

Mycket trevligt och bra upplägg. Kanske något mindre grupper i rundvandringen. På sista stationen ... läs mer

Omdömet skrevs 8 september 2019
Kenneth E
från mobil enhet
Gott lokalt öl

Vi kom dagen innan de skulle hålla ölfestival. Ändock tog de god tid på sig att berätta om alla ... läs mer

Omdömet skrevs 5 maj 2019
1943claesjm
,
Falkenberg, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 129 omdömen
  
Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Koege
från 97,00 US$
Mer information
från 57,44 US$
Mer information
från 126,77 US$
Mer information
från 138,79 US$
Mer information
Omdömen (129)
Filtrera omdömen
129 resultat
Medlemsbetyg
82
33
8
4
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
82
33
8
4
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 129 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2019 från mobil enhet

Mycket trevligt och bra upplägg. Kanske något mindre grupper i rundvandringen. På sista stationen på rundvandringen var det omöjligt att höra guiden för hela gruppen fick inte plats framför , fick stå på sidan inne bland tankarna och kunde inte uppfatta vad som sades. :-)

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Kenneth E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 maj 2019 från mobil enhet

Vi kom dagen innan de skulle hålla ölfestival. Ändock tog de god tid på sig att berätta om alla sina lokala ölsorter. Vi uppfattade företaget som ett typiskt lokalt minibryggeri. Vi har hunnit pröva ett par olika ölsorter. Det fanns, om vi minns rätt, ett tiotal olika sorter. Styrkan var som våra flesta starköl. Efter en god lunch på ett av de närliggande restaurangerna så blir en avslutning med ett par öl en fin ”knorr”. Vi köpte med oss tio flaskor att avnjuta hemma.

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack 1943claesjm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2018

Är du i København och det minsta intresserad av god whisky eller øl rekommenderas ett besök till Køge ca 30-40 minuter med tåg söderut. I Køge-havn närmare bestämt. Där finner du Braunstein microbryggeri och destilleri.Mycket trevligt och goda produkter!

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack joakimb307
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2018

Mkt bra whisky festival. Bra utbud av whisky och väldigt trevligt lagerhusprovning. Bra priser på att prova whisky. Kommer nästa år också.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
1  Tack hassehedlund59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2018

Stort utbud av olika whiskyFantastiska provningar med kunniga föredragshållareGemytlig stämning med bra värdar

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack mikael653
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen