Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfezione”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Posto Vecchio, Salve, Province of Lecce, Puglia

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

nessness8 ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 5 september 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
N29072019
Val della Torre, Italien
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 21 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 30 2019
Grazie, avervi avuto come ospiti è stato per me motivo di di orgoglio e di gioia: siete stati solari e simpatici; spero di rivedervi anche il prossimo anno, magari offrendovi servizi ancora più efficienti e accompagnandovi a visitare il Canale di San Vito, con gli arbusti e la macchia mediterranea, luogo privilegiato per gli amanti della natura e soprattutto per gli studenti di Scienze Forestali come la vostra figliola. Grazie ancora, Antonio.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
ercolec20 ...
Nivå 2 Skribent
1 omdöme
Omdömet skrevs 21 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 21 2018
Persone educate, gentili e discrete, hanno soggiornato per 11 giorni presso la mia struttura, apprezzando la natura e il mare: spero che ritornino il prossimo anno. Le consiglio vivamente a tutti gli host.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
maurizio ...
Milano, Italien
Nivå 3 Skribent
18 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 33 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 23 oktober 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 24 2016
"E' sempre un piacere ricevere una recensione positiva, specie quando proviene da due persone educate, gentili e cordiali; spero di avervi anche il prossimo anno, magari offrendovi maggiori servizi. Grazie, Antonio"
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt