Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com119 US$
Hotels.com119 US$
ScandicHotels.com119 US$
Travelocity119 US$
Vio.com120 US$
Agoda.com123 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (294)
Filtrera omdömen
294 resultat
Medlemsbetyg
67
92
80
31
24
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
67
92
80
31
24
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 294 omdömen
Omdömet skrevs 25 september 2021

Så här skrev jag sist:
Klassiskt kedjehotell mitt i byn.
Fräsch och nytt.
Och sterilt och lite trist.
Men funktionellt.
Skön säng med dejliga kuddar. Fräscht badrum.
Frukosten var buffé trots att man flaggade för frukostlåda.
Helt ok frukost, inget strålande.
Bra hotell men omysigt.

Rummet var lite i minsta laget den här gången, jag fick snö mig förbi sängarna (i dubbelrummet).
Effektivt hotell, men utan någon som helst personlighet.
Kommer dock säkert att bo här igen.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Seaside322718
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elisabeth Steen , Gjestetjenester/resepsjon på Scandic Sarpsborg, svarade på det här omdömetSvarade 17 november 2021
Google-översättning

Hei. Takk for din tilbakemelding. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. Mvh Elisabeth, Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 17 augusti 2020

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Klassiskt kedjehotell mitt i byn.
Fräsch och nytt.
Och sterilt och lite trist.
Men funktionellt.
Skön säng med dejliga kuddar. Fräscht badrum.
Frukosten var buffé trots att man flaggade för frukostlåda.
Helt ok frukost, inget strålande.
Bra hotell men omysigt.

Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Seaside322718
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elisabeth Steen, Annet på Scandic Sarpsborg, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2020
Google-översättning

Kjære gjest. Tusen takk for din tilbakemelding av ditt opphold hos oss. Håper vi sees igjen og at dere kommer tilbake for en ny hotellopplevelse i Sarpsborg.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2019

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Elisabeth S, Resepsjonssjef på Scandic Sarpsborg, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2019
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen