Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Söderköping
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (149)
Filtrera omdömen
149 resultat
Medlemsbetyg
25
56
44
19
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
25
56
44
19
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 149 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2019 från mobil enhet

Rummen är enkla men helt ok. Att det inte finns fläkt eller luftkonditionering kan man leva med en natt eller två även i sommarhetta. Wifi fungerar inte alls, eller rättare sagt enligt receptionen fungerar inte alls i vissa rum...i våra gjorde det def inte. När vi påpekade detta sa ansvariga i receptionen att vi skulle få kompensation för detta när vi checkar ut, dagen efter vill inte personalen kännas vid ngt sådant.

Under vår vistelse går brandlarmet, mina barn, 3 & 7 år, står plötsligt utan mig då branddörren stängs mellan oss. Brandlarmet tjuter för fullt. Barnen är skräckslagna och min 3 åring helt hysterisk. Personalen har fullt upp med att dividera mellan sig och kan inte hjälpa mig hur jag ska nå de skräckslagna barnen. Helt ok m tanke på läget. Men inte en enda gång under vistelsen efter detta har ngn av personalen frågat hur vi mår eller hur barnen har det. Trots att de såg och märkte att mina barn blev helt chockade och hysteriska. När jag påpekar detta vid utcheckning får jag ett nonchalant svar tillbaka med en axelryckning. Nej, hit kommer vi inte tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack NicolleS191
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019 från mobil enhet

Första gången vi blev riktigt besvikna på servicen. Förklaringen står att finna i en helt okunnig och förmodligen outbildad semesterpersonal utan minsta insikt om vad det innebär att jobba på restaurang. Vi hoppas att detta var ett "olycksfall" i arbetet. Vi fick själva duka av bordet för att få rum med kaffet trots att vi var näst intill ensamma i matsalen.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Lansquette
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019

Rummen är ok till rimligt pris. Trevligt med ett fräscht lekrum för barnen. Men maten är medioker till höga priser. Tyvärr är inte heller servicen särskilt bra, varken i receptionen eller i restaurangen.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Charlotte J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2019

Hyfsat rum. TV-kanaler går knappast att titta på på grund av dålig mottagning? Suddigt och dubbel text.. Tyvärr inget de kunde göra något åt enligt personal i reception. Mycket dåligt! De kunde inte ge någon kompensation!

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Monika881
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2019 från mobil enhet

Inget märkvärdigt, sådär vegetarisk mat i restaurangen.
Vi valde att köpa till en 3rätters med vinpaket och vi fick MYCKET vin i glasen! Det hade räckt till 2 personer till
Poolen i spa-avdelningen var rätt ofräsch, det var som små hudflagor som åkte runt!

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 993alicem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen