Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
121 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
121 US$
Se erbjudande
Trip.com
118 US$
Se erbjudande
Hotels.com121 US$
Priceline121 US$
Hurb147 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (620)
Filtrera omdömen
620 resultat
Medlemsbetyg
209
223
105
47
36
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
209
223
105
47
36
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1621 av 620 omdömen
Omdömet skrevs 26 juli 2021

Möttes av att rummet var som en bastu. Ingen AC och en usel fläkt. "Det är ju en varm sommar" sa de i receptionen. Vi fick själva ordna någon sorts anordning för att hålla fönstren öppna. Fruktansvärt oljud från alla restauranger nedanför rummet. Dubbelsängen vi hade var otroligt "darrig" o instabil. Otroligt ofräsch fåtölj på rummet. Frukostbuffén var riklig men oerhört trånga utrymmen o nästan omöjligt att hålla avstånd. Mycket otrivsamt och stressigt.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack helenae642
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anki Gürler, Annan på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Hej Helena,
Jag måste få börja med att säga att det är väldigt tråkigt för oss att läsa dina kommentarer och jag är verkligen ledsen för att din vistelse inte blev den sköna upplevelse som du förväntat dig. Det är en varm sommar och vi har stora fönster och därför blir det också lite extra varmt på rummen. Vårt hotell ligger mycket centralt mitt i Eskilstuna och lite ljud från närliggande restauranger är svårt att undvika. Tack för din kommentar om sängen, jag hoppas att du sa till i receptionen så att vi snabbt kan åtgärda detta. Trots allt hoppas jag att du bestämmer dig för att ge oss en andra chans och att vi få se dig som gäst här igen i Eskilstuna.
Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021

Fint familjerum men utan fungerande AC. Bra frukost. Var nöjd med personalen i receptionen. Begränsat med parkeringsplatser framför hotellet varför jag fick parkera i ett närliggande parkeringshus vilket kostade 160 kr per dygn.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack henrik_wine_lover
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anki Gürler, Annan på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Hej Henrik,
Tack för ditt omdöme, det är roligt att läsa att ni uppskattade vårt hotell och service. Jag hoppas att ni hade en fin vistelse i Eskilstuna och önskar er varmt välkomna tillbaka till oss.
Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2021

Värmen kan ha påverkat men de flesta i receptionen verkade trötta på gäster.
En liten bordsfläkt gav viss tröst i hettan men en fungerande ventilation hade varit bättre Receptionen angav att det minsann fanns "klimatkontroll" men den innefattade inte kylning. Normala rum med lite väl mjuka sängar.
Frukosten var bra.

Rumstips: Undvik rum med kvällssol.
Datum för vistelsen: juli 2021
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack laoan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anki Gürler, Annan på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Hej Laoan,
Tack för ditt omdöme. Det har varit en varm sommar och då vi har stora rum med stora fönster kan det bli varmt på rummen. Jag hoppas att fläkten och lite extra vatten ändå gav er en fin vistelse och vill passa på att önska dig varmt välkommen tillbaka till oss.
Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2021 från mobil enhet

Har före pandemin bott ofta på Elite hotell runt om i Sverige. Har ofta varit väldigt nöjd med fantastisk personal och fina välskötta hotell. Men detta var tyvärr en besvikelse. Har aldrig fått ett sånt oengagerat och trött mottagande i en reception någonsin. Frågade om parkering och fick veta att det var fullt trots flera tomma platser som aldrig fylldes under resten av den kvällen. Men vi kunde parkera i ett P-hus i närheten vilket var helt ok. Rummet och möbler var lite slitet och kändes lite ofräscht, spindelväv i fönstret och den smutsigaste fjärrkontroll jag sett på länge. Badrummet var dock rent och fräscht. Det finns ingen AC eller ventilation att tala om så rummet blir väldigt varmt. Maten i restaurangen (Y-Won) var ok men inte prisvärd, servicen var dock katastrof, t ex ingen som frågade om dricka till maten. Personalen kändes stressad och underbemannad. Vi var flera sällskap fick vänta 20-30 minuter på att betala eller få upp märksamhet från personalen. Både dålig service och missad mersäljning. Gästerna fick be personalen om att sätta på infravärme och belysning framåt sena kvällen. Bartendern var dogk en stjärna och lyfte en annars ganska tråkigt intryck. Även under frukosten var känslan att personalen inte hann med. Speciellt när flera barnfamiljer ramlade in samtidigt blev det nästan lite kaos när det var slut på bröd och vissa pålägg mm. Det blev brist på sittplatser och gäster började plocka disk mellan borden. Vid utcheckning frågade man inte vistelsen varit bra, utan bara ett trött trevlig helg. Hade hoppas på lite service och engagemang nu när det drar igång för hotellen och restaurangerna igen, men på Elite Statt kändes det mest som man var ivägen. Hoppas det var tillfällig personalbrist, ska besöka Eskilstuna igen inom kort, gillar hotellets läge och Bishop-konceptet men överväger ändå att testa något annat.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack Nick_sweden_vas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anki Gürler, Annan på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Hej,
Tack för din feedback! Vi uppskattar att få ett så konkret och detaljerat omdöme med både positiv och negativ feedback. Vi har tagit till oss av dina synpunkter och jobbar hårt på att bli ännu bättre. Här följer en återkoppling på dina kommentarer, hoppas de är av värde för dig.

Självklart är servicen en stor del av upplevelsen och våra receptionister ska ge ett varmt och välkomnande intryck, vi tar till oss och kommer att förmedla dina kommentarer till receptionschefen.
Städningen en av de viktigaste delarna i vår verksamhet, vi lovar att följa upp bättre och lämnar vidare dina synpunkter till vår husfru. Vår restaurang Y-Won har varit stängd under pandemin och precis öppnat med ny personal till sommaren, jag kan förstå att personalen kan ha gett ett lite stressat intryck, vi har dock full bemanning nu som har jobbat i ett par månader och hoppas att vi kan leverera en förstklassig upplevelse vid ditt nästa besök. Vi hoppas att du är vill ge oss en andra chans och vill avsluta med att önska dig varmt tillbaka till hotellet.

Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2021

Ok standard på hotellet, dock lite små rum, bra läge, rent och fräscht. Bra frukost. Det som drar ned betyget är att det ej fanns AC, eller möjlighet att reglera kyla/värme på rummet. Vår familj fick sova i 30 graders värme i ett trångt rum.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack annalozano78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anki Gürler, Annan på Elite Stadshotellet Eskilstuna, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2021

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme och jag hoppas att ni har haft en fin vistelse i Eskilstuna. Det har varit en varm sommar och vi har tyvärr inte AC men jag hoppas att ni blev erbjuden en fläkt och extra vatten på rummet. Jag får passa på att önska er varmt välkomna tillbaka till oss.

Vänliga hälsningar
Anki Gürler
Elite Stadshotellet Eskilstuna

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen