Official Hotel
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 11 november 2018 från mobil enhet

Bodde lördag-söndag. Hotellet är i en äldre, mycket vackert byggnad. Både rummet och personalen var trevliga, men rummet vetter mot tågstationen och en taxistation. Det var rätt högljut utanför mitt i natten när folk skulle hem från puben.

Frukosten hade kunnat vara mycket bättre. Utrymmet är trångt och layouten inte optimalt. Man var i vägen för någon hela tiden. Kaffet var ljummet och yoghurten rumstempererat. Frallorna var inte farska.

Datum för vistelsen: november 2018
Tack Coastal65355769076
Omdömet skrevs 20 juli 2018 från mobil enhet

Mysigt hotell med vänlig och serviceminded personal, härlig frukostbuffet och stort luftigt rum. Rent och fräscht och tyst fast vi var på markplanet. Hotellet har smidig parkering. Vi kommer definitivt bo här igen när vi passerar Eskilstuna.

Datum för vistelsen: juli 2018
Tack annajI9845IY
Omdömet skrevs 15 juli 2018 från mobil enhet

Ett gammal mysigt hotel.
Trevlig personal som är väldigt tillmötesgående och engagerad.
Frukosten helt okej.
Bra läge, nära till det mesta men ändå lugnt utanför hotellet.
Saknar Ac då rummet blir värdigt varm när solen ligger på. Fick låna en bordsfläkt vilket var mycket bra.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med vänner
2  Tack Karl B
Omdömet skrevs 22 april 2018 från mobil enhet

Rum 62 är väldigt bullerstört. Obefintlig ljudisolering och man kan lika gärna sova i korridoren.
Ok på ett vandrarhem men inte på ett hotell med detta pris.
Frukosten också lite lägre nivå än väntat för priset. Termoskaffe och lite av frukt och grönt. Inget extra.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste ensam
Tack Lena O
Carina S, Försäljningschef på First Hotel City Eskilstuna, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2018

Tråkigt att du blev störd av andra gäster.
På vår frukost har vi fairtrade/ekologiskt kaffe som vi serverar I termos så att det alltid ska vara nybryggt.
Denna helg hade vi gäster som var luftburet allergiska mot frukt och grönsaker så det blev inte så stort utbud av denna vara.

Omdömet skrevs 26 mars 2018

Ett ganska mysigt äldre hotell som ligger beläget mitt emot järnvägsstationen. Tillbringade inte så mycket tid där utan ankom ganska sent och åkte i ottan igen.
Frukosten var mycket bra, medan sängen var lite smal för en annan som snurrar lite i sömnen och kudden lite för tunn.

Datum för vistelsen: mars 2018
  • Restyp: Reste i arbetet