Vi bokade ett rum ganska tätt inpå eftersom vi insåg att vi inte skulle hinna/orka hela vägen upp till Norrland pga ett stopp hos släktingar på vägen.
Jag höll på att flippa när vi kom in i rummet, som var mer eller mindre en svit. Dottern hade en färdigbäddad sk "bäddfåtölj" som stod stretegiskt placerad i "första rummet" som också hade ett bord med ett antal stolar. Något sterilt och gav mer ett intryck av ett konferensrum än just rum att övernatta i.
TV fanns men bara i det första rummet och mitt emot bordet, vi flyttade om bäddfåtöljen så att hon kunde ligga i den och titta lite på tv.
Inne i vårat "sovrum" fanns ingen tv, på både gott och ont. Man borde väl inte titta på tv när man ska sova men då dottern kapade tv:n i andra rummet hade vi uppskattat att iaf få lite nyheter och nån trist deckare inne hos oss.
RUmmet var GIGANTISKT och det är inga problem för någon med tex elrullstol eller permobil att ta sig runt där.
Något som många hotellrum saknar är eluttag, det fanns ÖVERALLT här, vi kunde ladda samtliga mobiler och båda datorerna under natten utan problem och det fanns uttag över *S*
SÄngarna däremot,...Till att börja med vill jag berätta att vi reser två vuxna, varav en i rullstol och en dotter som just nu är nio år. Alla mina rescensioner utgår från våra behov.
SÄngarna däremot, sköna som tusan men jag har ett stort agg emot när det är två lösa enkelsängar, jag vill ligga intill min make utan att sängarna glider i sär. Vi knuffade faktiskt i hop dem, men då det var väggfasta sänglampor orsakade det att vi sopade skallen i dem så fort vi vände oss lite.
Personalen var jättebra men som på så många andra ställen så ser man inte handikapparkeringar som prioritet. Man kan tycka att när man VET att någon bokat ett rum med förbehållet att det ska vara anpassat för rullstol, så ser man till att just den enda handikapprutan som finns inte tas av någon annan. Men hotellet har "egna" tillstånd som de kan dela ut till vem de vill vilket resulterade i att på den parkeringsruta som tydligt var utmärkt med handikappsymbol, så stod en bil utan handikapptillstånd. Varför vi fick parkera i ett parkeringshus 100 meter bort.
Ingen big deal egentligen, men för någon med större behov än just oss kan det vara ett problem.
GRATIS KAFFE i receptionen OCH vattenkokare på rummet ger dubbelt plus för en kaffegalning som jag.Mer
Visa färre