Hotels.com
Travelocity
Vio.com
Agoda.com
Visa alla 8 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 22 juni 2021

Supermysigt och familjärt, stort rum o rätt högt till tak hade vi. Golfbana precis bredvid och snart även en minigolfbana på hotellet. Supermysig spa-del med stor bubbelpool, bastu och relaxstolar
Stor och bra frukostbuffé Jättetrevlig personal!!
Vi är så nöjda, tack och på återseende

Datum för vistelsen: juni 2021
Tack Vacation49059
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Det var svårt att ge ett helhetsbetyg tycker jag. Det fanns många bra saker men också en del dåliga.

Positivt
-stort luftigt rum
-sköna sängar
-liten lekhörna
-lekplats
-otroligt trevlig städpersonal
-parkering ingick

Negativt
-ingen garderob eller hylla att packa upp kläder. Fick ha allt kvar i väskorna.
-lutande snorhal plastmatta i duschen. Vi halkade flera gånger.
-ingen personal vid frukosten. Tevattnet var kallt o juicen slut. Ingen fanns att fråga. Vi knackade på till köket. Ingen var där men dörren stod öppen så vi gick in och kokade själva upp nytt tevatten.
- det luktade cigarettrök i de allmänna utrymmena

Datum för vistelsen: augusti 2018
2  Tack josefineb414
Omdömet skrevs 6 augusti 2020

Datum för vistelsen: juli 2020
Omdömet skrevs 30 maj 2007

Datum för vistelsen: maj 2007
  • Restyp: Reste med vänner
    • Incheckning/reception
    • Tjänster för affärsresande (t.ex. internet)
Omdömet skrevs 29 juni 2010

Datum för vistelsen: februari 2010