Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bodde en natt med partner och hund. Bra rum nära utgången, något lyhört eftersom vi var just vid entrén dock. Rent, fräscht, skön säng men på tok för liten för två. Nöjd med övernattningen och trevlig personal i reception. Efter ”stängning” var det smidigt och enkelt med kort in och ut under kvällen.
Datum för vistelsen: november 2023
Resetyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Mysigt hotell med trevlig personal. Fräscha rum med plats för hela familje. God frukostbuffé i unik miljö med något som alla i familjen gillade. Nära shopping och restauranger och olika lekplatser att besöka inom gångavstånd.
Datum för vistelsen: augusti 2023
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga mariafluur om Best Western Hotel 23
Tack mariafluur
Läget ok Rummet i stort ok Med tanke på pris per natt så väljer vi nog något annat nästa gång tyvärr. Personalen kanontrevlig och hjälpsam. Saknades tvål, inget kylskåp på rummet. I övrigt rent och fräscht.
Datum för vistelsen: juni 2023
Restyp: Reste i arbetet
Fråga stickanholm om Best Western Hotel 23
Tack stickanholm
Skulle bara tanka. Blev överraskade när det fanns ett hotell vilket vi också sökte efter på vår genomresa. Dessutom var hotellet klart över förväntan. Bra personal och rum. Mysig lounge där vi tog en öl. Hade hund med oss vilket fungerade bra
Datum för vistelsen: mars 2023
Fråga bergthomas om Best Western Hotel 23
Tack bergthomas
I samband med vårt bröllop bokade gästerna in sig på Dahls hotell. Vi och våra vänner fick ett så fint bemötande och servicen var fantastisk! Tack igen för ni gjorde vistelsen så bra för oss och våra gäster! Vi kan varmt rekommendera detta hotell.
Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste med vänner
Fråga carolinek59 om Best Western Hotel 23
Tack carolinek59
Bra läge för bilburna. Nära Malmö mitt i köpcentret men ingen störning av djur. Supertrevlig och personlig personal Rolig 50tals dinner i hotellet. Vänligt inställd till hund Ingen problem med parkering el internet
Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste i arbetet