“Bäst på Käringön”

Simsons Restaurang
Rankad som nr 3 av 4 Restauranger i Käringön
Restauranginformation
Omdömet skrevs 9 juli 2024 från mobil enhet

Oerhört trevlig upplevelse, både på mat och dryck. Maten var så välsmakande och balanserad, och inte massa onödiga kolhydrater som utfyllnad. Vinerna som vi smakade var i världsklass, och av bästa sorter av naturviner/ekologiska/biodynamiskt odlade. Mycket bra upplevelse även av personal och mysig miljö. En kväll att minnas.

Datum för besöket: juli 2024
Tack Maud S
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 29 juli 2023 från mobil enhet

Fick betala 790kr för ingenting min fru hade blivit dålig så vi kunde inte komma, jag avbokade vårt bord 7 Tim innan vår bokade tid men det måsten vara 12 Tim innan.
Tråkigt att de måste vara så fyrkantiga, nu har de förlorat två kunder för all framtid.

Tack jim E
Omdömet skrevs 21 juli 2023

Fantasifulla och smakrika rätter i en fantastisk miljö och med en mycket serviceminded personal! Hit kommer vi gärna igen!

• Atmosfär
    • Mat
Tack Yvonne N
Omdömet skrevs 18 juli 2023

Maten var en mycket positiv överraskning. Smaker och konsistens var i perfekt balans. Vi åt råbiff och pilgrimsmusslor till förrätt och fläskstek till huvudrätt och avslutade med de två efterrätter som ingick i menyn. Det ska även tilläggas att servicen var bra och den gamla prästgården, tidsenligt inredd, var en perfekt inramning för den kulinariska upplevelsen.

• Mat
Tack Philip F
Omdömet skrevs 13 juli 2023 från mobil enhet

En helt fantastisk matupplevelse! Trevlig kunnig och engagerad servis. Eleganta, moderna smakkombinationer som tillsammans med ett underbart vinpaket skapade ett stort gastronomiskt minne!

Tack Karl S

Resenärer som tittade på Simsons Restaurang tittade också på

Besökt Simsons Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt