Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Riktigt bra fiskrestaurang”
Omdöme om Peterson's Krog

Peterson's Krog
Boka bord
2
mån 4/7
20:00
Rankad som nr 2 av 5 Restauranger i Käringön
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 17 juli 2021 från mobil enhet

Genuin krog med huvudfokus på fisk- och skaldjur. Hög servicenivå och duktiga kockar ger en bra upplevelse. Våra favoriter ikväll gratinerade musslor (förrätt) , Bergtunga (varmrätt) och jordgubbar med fläder och viol. Hög stämning och fantastisk utsikt höjde intrycket ytterligare.

Datum för besöket: juni 2021
Tack M2948HJroberts
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (223)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 223 omdömen

Omdömet skrevs 4 juli 2021 från mobil enhet

Fantastisk personal och underbar lunch! Personalen (vi hade minst tre vid vårt bord) var både trevliga och ytterst professionella. Maten var av hög kvalitet: hit kommer vi gärna igen! Lokalerna var dessutom väldigt charmiga. Hade inte så höga förväntningar (kände inte till det sedan innan) men hade en mycket fin upplevelse här!

Datum för besöket: juni 2021
Tack Excursion49619764060
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2021

Har besökt denna restaurang under flertalet tillfällen per år under nästan 30 år. Mat och dryck har alltid varit till full belåtenhet (5⭐️), man vet ofta vad man vill ha då man är traditionalist i grunden.
Något jag, som själv anser mig som en stamkund då jag lagt ganska mycket tid på denna restaurang, retar mig på är att den personliga servicen i princip försvunnit. Det är numer stelt, tråkigt och ingen känsla för mig som kund (som faktiskt lägger en hel pengar varje gång).
Det har krafullt förändrats över tid denna känsla av att man betyder något.
Det fanns en tid när man blev uppringd av Lalla och han frågade om man fortfarande var intresserad av att besöka Pettersson på midsommar samt att man var välkommen.

Those were the time....

/Morgan Lundberg.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack 560morganl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2020

Peterson's krog är ett kanonställe att gå till om man är ute med båten på västkusten. maten är alltid kanon och vinlistan är bra. ett av de få ställena där det är mer focus på maten än på utsikten. servicen var också bra.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack nilsm660
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2020

Vi var 16 personer, som blev väl omhändertagna, och placerade med Corona hänsyn. Servicen höll hög klass, och även barnen blev nöjda. Såväl mat som dryck höll hög klass.

Datum för besöket: september 2020
Tack Christer S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Peterson's Krog tittade också på

Käringön, Västra Götalands län
Käringön, Västra Götalands län
 
Nösund, Västra Götalands län

Besökt Peterson's Krog? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt