Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mediokert”
Omdöme om Käringöns Brygga

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Käringöns Brygga
Boka bord
2
fre 25/6
20:00
Rankad som nr 4 av 5 Restauranger i Käringön
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 maj 2021 från mobil enhet

Vi åt middag där och maten var medioker och personalen ouppmärksam. Vi fick gå till bardisken och betala eftersom personalen inte kom.

Datum för besöket: maj 2021
Tack 9elinb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 5 omdömen

Omdömet skrevs 16 augusti 2020

Fick en trevlig kväll med underbart väder o utsikt, service på topp, trevligt bemötande av tjejen med fläta vilket alltid uppskattas, entrecote med risotto var supergott.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sweden201608
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2020

Ett måste! köp en stor räkmacka - helt fantastisk, kan den dessutom avnjutas ute på bryggan så är det klass!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sannegarden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Så sjukt god räkmacka! Riktigt rågbröd, generöst med räkor, rom och picklad rödlök. Mums! Gick snabbt att få. Inga problem att få take-away. Underbar service! Läget är kanon, precis vid havet!

Datum för besöket: juli 2020
Tack madgust
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2020

Vi åt något som de kallade krabbsallad med asiatisk smak. Visst,, men nudlarna var inte tillagade tillräckligt, ett par minuter till var helt nödvändigt ock krabban som ingick var av någon anledning uppvärnd och hade tappat sin färska smak. Nej inte kul eller gott alls trot högt pris. Nix inte mer

Datum för besöket: juni 2020
Tack tommyh608
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Käringöns Brygga tittade också på

Käringön, Västra Götalands län
Käringön, Västra Götalands län
 
Käringön, Västra Götalands län

Besökt Käringöns Brygga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt