Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Riktigt genuint, härligt och med toppenservice. Lotshotellet är det lilla hotellet med den stora upplevelsen, det kan jag intyga. Vi fick en liten rundvandring och möjlighet att se rum där inte någon just då bodde. Alla rum har sin egen prägel och charm.
Datum för vistelsen: juli 2024
Tips för att välja rum:Boka i tid.
Resetyp: Reste som ett par
Standard
Rum
Läge
Renlighet
Service
Sovkvalitet
Genomtänkt, fräscht och det lilla extra som gör att man vill komma tillbaka! Allt från incheckning till rum och frukost gör det unikt. Frukosten har allt man kan önska. Möjlighet till båt-transfer är toppen och även en fin båtfärd till och från ön.
Fråga Jeanette R om Lotshotellet
1 Tack Jeanette R
Supertrevligt litet Hotel. Så snyggt och rent och med en sån värme och service från all personal. Perfekt läge, god frukost. Vi har inget att klaga på. Åt även lunch på Creperiet och kul meny och uppfriskande med ”något annat” än det som står på de flesta menyerna längs med kusten.
Fråga ericsano123 om Lotshotellet
Tack ericsano123
Man måste bara åka dit för att uppleva miljön super ställe Sen har vi hotellet liten familjärt Dom är så proffsiga på allt Personalen 5 stjärnor är så gulliga Fixar allt Rummen super mysiga Snyggt inrett bästa rummet är Greta med balkong Man vill bara åka tillbaka
Restyp: Reste med vänner
Fråga Excursion49788763357 om Lotshotellet
Tack Excursion49788763357
Våra dagar på Lotshotellet kommer vi att bevara som ett fint minne att tänka tillbaka på. Blev så fint välkomnade av värdfolket. Åt en fantastisk lunch på deras Crêperie, en så god Garlett. Personalen har med sitt bemötande och omsorg skapat en fin känsla för oss. Frukosten gav oss mysiga stunder med allt vad en frukost skall innehålla. Och hotellets charm hade verkligen allt. Så tack för härliga dagar! Karin och Örjan
Fråga Guide19041525442 om Lotshotellet
1 Tack Guide19041525442
Vi var ett gäng kompisar som hyrde bastun ett par timmar en småregnig eftermiddag i juni. Hotellet ligger fint vid vattnet, det var riktigt nice, rent och fräsch, härliga bad vid kajen också. En toppupplevelse! Rekommenderas helt klart!!
Restyp: Reste med vänner
Standard