Expedia.com
Priceline
eDreams
StayForLong
Visa alla 10 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 17 juli 2022 från mobil enhet

Bra service, familjär stämning, härlig bastu och underbar utsikt över skärgården. Rummet fräscht med sköna sängar. Vi passade också på att avnjuta hotellets crêpes till lunch, mycket gott. Även frukosten var lite extra.

1  Tack Inspiration550818
Omdömet skrevs 17 juli 2022

Charmig hotell, med perfekt läge på Käringön. Rena och lugna rum med vacker inredning. Bemötandet av all personal samt ägare Milla och Klas var underbar, man kände sig omhändertagen och verkligen välkommen. Mat på Creperiet är av utmärkt kvalité samt väldigt roligt med stor utbud av olika cider. Bastun med hopp i havet är ett måste!! Båttaxi och sälsafari med Klas var fina upplevelser som vi kan varmt rekommendera.

1  Tack 525nadan
Omdömet skrevs 14 juli 2022 från mobil enhet

Ett fantastiskt, familjärt hotell med det lilla extra. Man känner sig verkligen välkommen, Nilla och Klas , tillsammans med övriga personal, till att du får den där lilla extra uppmärksamhet som gör att du trivs.
Deluxe rum med havsutsikt, Aurora… att vakna upp och se morgonsolen spegla sig i havet, mysigt inrett rum och sköna sängar.

Bastubad och bad från den lilla bryggan bakom hotellet var pricken över i.

Kan verkligen rekommendera såväl Lotshotellet som Käringön

Calle

1  Tack Voyager04175997399
Omdömet skrevs 9 juli 2022 från mobil enhet

Det är ett fantastiskt hotell med en familjär känsla.
Man blir mottagen av Milla eller Klas på ett fantastiskt sätt. Lunchen eller middagen med galetter smakar fantastiskt ( vi testade nästan hela menyn)
Hit kommer vi garanterat att återvända

1  Tack 0127guka
Omdömet skrevs 6 juli 2022 från mobil enhet

Fina mysiga rum med stor charm. Trevligt och personligt välkomnande och bemötande under hela vistelsen. Härlig bastuupplevelse med fin utsikt och närhet till avsvalkande dopp. Vi hade fint väder och hade möjlighet att äta frukost i solen vid hotellets egen brygga.

Rumstips: Ta chansen att bada bastu och svalka dig i havet.
1  Tack D9326FLpeterd