Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
258 US$
245 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Argento Hotel(Saint Julian's)
238 US$
193 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
265 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Le Meridien St. Julians(Saint Julian's)
290 US$
261 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
226 US$
219 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 12 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 12 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 249 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

469 US$
316 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
241 US$
232 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
InterContinental Malta(Saint Julian's)
248 US$
210 US$
InterContinental
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Hilton Malta(Saint Julian's)
570 US$
290 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Spinola Hotel(Saint Julian's)
105 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (2 165)
Filtrera omdömen
2 165 resultat
Medlemsbetyg
1 634
471
48
8
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 634
471
48
8
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 2 165 omdömen
Omdömet skrevs 6 april 2017

Mycket trevlig personal, jättegod frukost med massor att välja på, trevligt rum och mycket sköna sängar, gratis parkering inomhus, bra läge nära resturanger och nöjen. Inte långt till vatten eller badstrand.

  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 643margareta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lara M, Manager på Hotel Valentina, svarade på det här omdömetSvarade 8 april 2017
Google-översättning

Dear 643margareta,

Thank you very much for taking the time to submit your review following your stay at the Hotel Valentina.

I am pleased that everything was to your liking and we all look forward to welcome you back on a future visit!



Best regards,

Lara Mangion

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2016 från mobil enhet

Ett bättre hotell går knappt att hitta. Rent, underbar frukost, fantastisk service med social personal. Underbar vistelse mycket tack vare bartendern från Serbien, tack för att du gjorde vår vistelse så speciell./ Camilla, Christoffer och Fredrik

Bodde här: november 2016, reste med familjen
Tack Camilla K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lara M, Guest Relations Manager på Hotel Valentina, svarade på det här omdömetSvarade 13 december 2016
Google-översättning

Dear Camilla K

Please allow me to reply in English, as there is no way I can answer back In what I assume is Swedish (forgive me if it is Danish!)

Thank you so much for your nice comments - I have advised our bar staff of your comments - we hope that we will have the opportunity to host you again at the Valentina shortly.

With best wishes for the coming festive season!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2016

Vi hade en underbar vistelse på hotel Valentina..
Frukosten var fräsch och mycket att välja på.. Hotelrumet var alltid snyggt och fräscht städat och bemötandet från personalen var Utomordentlig!! Jag rekomderar starkt hotel Valentina
Peter och Laila

Bodde här: juli 2016, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack peterwX2450RF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2016

Jag var lite orolig att det skulle var hög volym och stojigt på hotellet med tanke på att det ligger i ett party-område, men så fel jag hade. Det ligger på en lugn gatan med bra resturanger i området. Personalen är proffsig, trevliga och hjälpsamma och jag har inget att klaga på där. Frukosten är bra, det finns fruktsallad, yoghurt, cafe latte, olika sorters bröd, ägg m.m. Poolområdet är fint men det är ingen stor pool. Vi har inte barn men det var familjer med barn som bodde på hotellet. Jag tror inte barnen uppskattade att poolen var så liten och vi gäster tyckte det var lite jobbigt med plaskade barn i poolen för det skvätte vatten på gästerna. Trots det ger jag hotellet högsta betyg.

  • Bodde här: juni 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack FrkNilsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2016

Ett väldigt bra hotell. Rent och fräscht, inredning med moderna möbler i gråtoner som på bild ser rörigt ut men skapar ett lugn i verkligheten. Sköna sängar. All personal var mycket trevlig och hjälpsam, visade oss ställen på kartor, letade busstider på nätet och tipsade om ställen. Frukosten var imponerande. Det mesta fanns, de lade inte upp så mycket åt gången på uppläggsfaten vilket gjorde att det alltid såg inbjudande ut. Mycket personal som hela tiden fanns där för dig.
Läget är centralt, nära till allt.

  • Bodde här: april 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Hojen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen