Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Underbart hotel” 5 av 5 bubblor
Omdöme om Hotel Juliani

Bästa priser för 
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Hotel Juliani
Rankad som nummer 2 av 33 hotell i Saint Julian's
Certificate of Excellence
Nivå Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Underbart hotel”
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs oktober 27 2015 från mobil enhet

Detta är verkligen ett supermysigt hotel med bra läge. Personalen är väldigt trevlig och rummet var fräscht. Även frukosten var bra med både färskpressad juice samt riktigt bra kaffe. Även deras restaurang Zest måste man testa, riktigt bra asiatisk mat.

Bodde där i Oktober 2015, reste som ett par
Till hjälp?
1 Tack Birgit P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

1 275 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    860
    333
    59
    22
    1
Se omdömen för
133
787
63
77
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
  • Rum
  • Service
  • Standard
  • Renlighet
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumtips
Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Finska först
  • Franska först
  • Grekiska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Koreanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs juli 30 2015

Fräscha rum med luftkonditionering. Famijär känsla med suverän service och personal. Ett plus med takterass, pool och bar. Egen mycket bra restaurang. Ett lugnt ganska tyst hotell med en lugn och avslappnad atmosfär. Läget är oslagbart med utsikt i Spinola bay (om du väljer " deluxe room with seaview"). Här ifrån har du gångavstånd till nattliv, restauranger och bad. Buss till andra aktiviteter orter och sevärdigheter går utanför hotellet. Alldeles utmärkt, rekommenderas starkt.

Tips för att välja rum: Deluxe room with seaview. Dessa rum vetter rakt ut mot Spinola bay
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Juli 2015, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
1 Tack Kent M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sweden
Nivå Skribent
25 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 29 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs juni 18 2011

Har bott på detta hotell i St Julians 3 ggr under perioden november 2010-april 2011, och detta hotell kan verkligen rekommenderas. Perfekt läge i Spinola bay , nära till restauranger,barer och uteliv. Men ändå så pass tyst i området på kvällarna så att närheten till allt uteliv ej stör nattsömnen. Väldigt trevlig personal som är service mindade och hjälpsamma.Frukosten är bra och varierande. Rummen har bekväma sängar och bra luftkonditionering,och badrummen är rena och fina. Allt är väldigt modernt inrett på detta hotell.Hotellet har även en liten pool uppe på tak terassen med vacker utsikt åt flera håll dessutom gratis solstolar och handdukar.
Dessutom får man låna gratis internet och lap top i receptionen.
Om man vill ha en lyckad semester så skall man välja hotel Juliani, man kan inte blir besviken.

  • Bodde där i April 2011, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
3 Tack MarieandPeter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sweden
Nivå Skribent
25 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 29 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 19 2010

Vill varmt rekomendera detta hotell till alla åldersgrupper. Vi hade ett vanligt rum utan balkong men rummet var rent,fräscht, modernt, och tyst. Sängkvaliten är jättebra och personalen på hotellet är hjälpsam. Frukosten är varierande och god och man får låna dator i receptionen utan kostnad och det är gratis internet. Läget är suveränt och det är nära till barer, restauranger och busshållplats precis utanför entreen. Vi trivdes väldigt bra under vår vistelse och har redan bokat en ny resa tillbaka till detta hotell, Längtar !!! Poolområdet på taket är helt okej med en liten pool och underbar utsikt. Kommer åka tillbaka till detta hotell flera gånger.

  • Bodde där i November 2010, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
1 Tack MarieandPeter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 13 2010

Vi hade bokat Hotel Juliani och våra förväntningar uppfylldes med råge. Ett helt underbart hotell med serviceminded personal. Frukosten var mycket god och man kunde beställa stekt ägg, omelett eller färskpressad juice. Kaffet smakade suveränt. Värt att boka rum med havsutsikt, även om vägen går utanför hotellet så hörs inget när man stänger balkongdörren. Missa inte att äta på restuarang Zest som finns i hotellets byggnad. Det finns många mysiga resturanger och caféer runt hotellet. Vädret var helt på vår sida och vi kunde njuta av uteserveringarna i december månad!

  • Bodde där i December 2010, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 4 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
1 Tack Ennaberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Saint Julian's
0.4 km bort
Hotel Valentina
Hotel Valentina
Nr 1 av 33 i Saint Julian's
4.5 av 5 bubblor 1 688 omdömen
0.4 km bort
Hilton Malta
Hilton Malta
Nr 3 av 33 i Saint Julian's
4.5 av 5 bubblor 4 206 omdömen
1.5 km bort
The Palace
The Palace
Nr 1 av 29 i Sliema
4.5 av 5 bubblor 3 186 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.9 km bort
Marina Hotel Corinthia Beach Resort
13.2 km bort
Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands
2.9 km bort
Casa Ellul
Casa Ellul
Nr 1 av 13 i Valletta
4.5 av 5 bubblor 274 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Juliani? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Juliani

Verksamhet: Hotel Juliani
Adress: 25 St Georges Rd, Saint Julian's, Ön Malta STJ 3208, Malta
Telefonnummer:
Region: Malta > Ön Malta > Saint Julian's
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Lyxhotell i Saint Julian's
Nr 3 av Affärshotell i Saint Julian's
Nr 3 av Romantiska hotell i Saint Julian's
Nr 5 av Familjehotell i Saint Julian's
Prisklass (per natt): 813 kr - 1 697 kr
Hotellklass:4-stjärnigt — Hotel Juliani 4*
Antal rum: 47
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ebookers och Expedia så att du tryggt kan boka med Hotel Juliani. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Juliani Hotel Saint Julians

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt