Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (756)
Filtrera omdömen
757 resultat
Medlemsbetyg
242
296
135
63
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
242
296
135
63
21
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 757 omdömen
Omdömet skrevs 9 september 2018

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 3 september 2018

Vid ankomst blev jag uppgraderad till ett bättre rum. Stort och fint var det. Det finns det mesta på hotellet med bad och annat. bra frukost också! Parkerinen utanför är dyr men det finns billig parkering tvärs över gatan.

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack boga642017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2018 från mobil enhet

Fick göra ett stopp på vägen hem från Kristiansand då orken inte fanns kvar att köra hela vägen.
Gjorde en sökning och hittade detta trevliga ställe.
Marina i staden, trevliga lekplatser och god mat hittade vi också.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack 601thomase
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2018

Ett skönt boende med ac. Gammal fin byggnad. Bra personal och väldigt god mat. Fin utsikt mot fjorden. Möjlighet att simma i deras pool.
Samhället var mysigt att ta sig en promenad i efter middagen. Vi var bara på genomresa. Kom på EM och åkte tidigt nästa morgon.
Trevlig uteservering som vi tog en öl i innan vi gick upp och sov. Rummet var tyst rent och svalt fast det hade varit 31 grader den aktuella dagen.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 225andersj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2018

Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Thomas Ø, General Manager på Scandic Park Sandefjord, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen