Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 248)
Filtrera omdömen
1 249 resultat
Medlemsbetyg
648
333
177
61
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
648
333
177
61
30
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 249 omdömen
Omdömet skrevs 5 maj 2018

Mycket bra. Ett hotell av toppklass med ett fantastiskt läge. Personal, frukost och de funktioner jag behövde vid mitt besök uppfyllde alla mina förväntningar. Det är inte något billigt hotell men det motsvarar förväntningarna som kan förväntas av prisnivån.

  • Bodde här: maj 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ulricbjorck
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia Svensso... B, Leder  på Farris Bad Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 maj 2018
Google-översättning

Hei ulricbjorck,

Tusen takk for fantastisk omtale! Herlig å se at dere har hatt det bra hos oss, og er fornøyd med oppholdet!

Hjertelig velkommen tilbake :)

Beste hilsen
Cecilia Berg
Operation Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2018

Otroligt fint och hög standard på Spa. Kan definitivt anbefalle/rekommendera detta. Personalen vid incheckningen var inte super hjälpsamma utan väldigt korta i tonen och med informationen. Sängen var toppen skön men kuddarna/puterna var alldeles för tjocka. Super svårt att sova på å fikk ont i nacken. Fantastiskt god mat i restaurangen och trevlig service.

  • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack jlnettan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia Svensso... B, Leder  på Farris Bad Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018
Google-översättning

Hei jlnettan,

Tusen takk for fantastisk omtale.
Herlig å se at dere har hatt det bra hos oss.

Det skal være to alternativer med puter på rom. En stor, og en liten. Vi har nå begynt å bytte ut puter til et annet merke, så spør gjerne neste gang så har vi en mykere pute på lager til deg :)

Velkommen tilbake :)

Med vennlig hilsen
Cecilia Berg
Hotellsjef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2017

Ett mycket fint Hotel med ett fantastiskt SPA som ger ro och avkoppling då det är barnfritt. Genomgående väldigt bra service och mycket god mat.
Kan varmt rekommenderas. Hotellet ligger fint ut över havet med havsutsikt från såväl hotellrum som Spa avd. Utsikten från bastun längst ut mot havet är magisk. Larvik är en trevlig by med fina omgivningar.

  • Bodde här: oktober 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 874henrikm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia Svensso... B, Manager på Farris Bad Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 november 2017
Google-översättning

Hei 874henrikm,

Tusen takk for flott omtale.
Herlig å se at du har hatt det bra hos oss, og er fornøyd med oppholdet.
Jeg er helt enig med deg, utsikten fra fjord sauna er helt magisk!

Takk for at du deler, og velkommen tilbake :)

Med vennlig hilsen
Cecilia Berg
Hotellsjef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017

Det bästa spahotellet jag har upplevt! Missa inte basturitualerna när du är där. Jag tycker normalt sett inte om att basta men det finns inget bättre än dessa aufgus som utförs av oerhört professionella saunameisters.
Det känns som att komma till paradiset med lugn och avkoppling, härliga dofter och smaker. Detta hotell får du bara inte missa!

Tips för att välja rum: Bästa utsikten är mot stranden, då får du kvällssol på balkongen också
  • Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack hehu2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia Svensso... B, Leder  på Farris Bad Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2017
Google-översättning

Hei hehu2015,

Fantastisk å se at du har hatt det bra hos oss, og virkelig anbefaler oss videre.
Det setter vi stor pris på, og tusen takk for at du deler.

Kom gjerne tilbake for flere gode opphold :)

Med vennlig hilsen
Cecilia Berg
Hotellsjef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2017

Kan knappt bli bättre Allt var till belåtenhet
Att komma in på hotellet första gången tog andan ur oss Vyn mot havet var obeskrivligt vackert
Personalen var överallt uppmärksam och förekommande
Vi gillar arkitekturen och de många skulpturerna

  • Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 928bibil
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Cecilia Svensso... B, Leder  på Farris Bad Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2017
Google-översättning

Hei 928bibil,

Tusen takk for at du deler din opplevelse, og herlig å se at dere har hatt det bra hos oss.
Kom gjerne tilbake for flere gode opphold.

Fortsatt god sommer, og velkommen tilbake :)

Med vennlig hilsen
Cecilia Berg
Hotellsjef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen