Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
FindHotel
147 US$
141 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Travelocity
Trip.com147 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (474)
Filtrera omdömen
474 resultat
Medlemsbetyg
137
176
94
48
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
137
176
94
48
19
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 474 omdömen
Omdömet skrevs 5 maj 2017

Utmärkt hotell med en osedvanligt trevlig personal. Hotellet ligger centralt beläget och mkt nära till Mjösa.
Rummen var snygga och välstädade, Internet uppkoppling (utan extra kostnad) fungerade bra.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 424pelled
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skurdal, General Manager på Quality Hotel Strand Gjovik, svarade på det här omdömetSvarade 9 maj 2017
Google-översättning

Hei,

Mange takk for en hyggelig tilbakemelding, og at du trivdes når du var hos oss. Flott å høre at vi hadde et trivelig personal, og at rommet var rent og pent.

Velkommen tilbake :)

Ådne
Direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2017

Quality Hotel Strand Gjövik är ett givet val i Gjövik. Alltid bra service av personalen i receptionen och den lilla baren där. Tysta och trevliga rum, fräscha toaletter och duschar. Alldeles för vara täcken, men annars bra sängar.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack piamargaretak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skurdal, General Manager på Quality Hotel Strand Gjovik, svarade på det här omdömetSvarade 9 maj 2017
Google-översättning

Hei Pia,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemeldingen, og det gleder meg masse at du opplever god service både i resepsjonen og baren. Vi skal se nærmere på sengetøyet vårt, og se om noe trenger utskifting.

mvh Ådne
Direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2017

Hotellet ligger relativt anonymt, men centralt och ändå lätt att hitta, det ät stort med ett bra utbud av restauranger, avkopplingsmöjligheter samt stora ytor vilket ger ett spatiöst mottagande vid ankomsten

Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack petersH8107ZS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skurdal, General Manager på Quality Hotel Strand Gjovik, svarade på det här omdömetSvarade 9 maj 2017
Google-översättning

Hei Peter,

Så gledelig å høre at oppholdet stod til dine forventninger, og at du hadde det fint hos oss. Vi mener vi har mange tilbud under samme tak, og det gleder meg at du satte pris på restauranter, spa, og kinotilbud.

mvh Ådne
Direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2016

OK rum, men ingenstans att lägga kläder (bara några hängare), inga krokar i badrum, dåligt med vatten ur dusch, nästan stopp i alla avlopp och en frukostbuffe utan bacon. Servicen varken dålig eller bra. Bra läge och flera bra restauranger.

Datum för vistelsen: december 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack reijob2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skurdal, General Manager på Quality Hotel Strand Gjovik, svarade på det här omdömetSvarade 9 december 2016
Google-översättning

Hei!

Mange takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi skal se nærmere på tingene du nevner på det rommet du bodde på, slik at neste gjest ikke opplever det samme. Godt å høre at du likte vår beliggenhet og restaurantene våre.

mvh Ådne Skurdal
Direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2016 från mobil enhet

Bra hotell med allt man önskar sig under affärsresor, bra rum med sköna sängar, lagom stort gym med flera olika träningsmöjligheter.
Frukosten är väldigt bra, läget är centralt med nära parkering för bil.
På sommaren har de takterrassen öppen för bbq, en riktig höjdpunkt, utsikten över Mjøsa i kvällssolen är livspoäng.

Datum för vistelsen: maj 2016
Restyp: Reste i arbetet
Tack Mikael_Nille_Wendel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen