Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Best Western ToRVEhallerne
Hotell i närheten
139 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
134 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
94 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Bar/lounge
96 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
177 US$
152 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
103 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
206 US$
196 US$
ScandicHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Bredehus Hotel(Bredsten)
126 US$
122 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (240)
Filtrera omdömen
240 resultat
Medlemsbetyg
35
80
81
37
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
35
80
81
37
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 240 omdömen
Omdömet skrevs augusti 6 2016 från mobil enhet

Jätte bra läge, nära till det mesta. Vi bodde här för att gå på Legoland och lalandia i Billund. Det tog ca 25min med bil dit, vilket var helt ok! Rummen kunde varit finare för att vara 4:stjärnigt. Frukosten var jätte bra! Trevlig personal i receptionen. Vi är nöjda!

Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
Tack Camilla L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 2 2016

Bodde på hotellet efter ett konsertbesök i Horsens.
Rummet var stort, jag var ensam men hade lätt kunnat bo 4 personer utan att trängas. Trevlig personal och gudomlig frukostbuffe. Hotellet har en bra restaurang och bar som vi inte utnyttjade men hört väldigt gott om av vänner som bott på hotellet vid andra tillfällen.

  • Bodde här: juli 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack JensOlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 1 2016 från mobil enhet

Vi hade bokat två familjerum, vi fick ett samt ett dubbelrum med två extra sängar. Det var ordentligt trångt och vi upplevde att vi inte fick vad vi betalat för. Vi anlände klockan 20:45 på kvällen och ville då ha något att äta, det fanns en sushibar som stängde 21:00 att tillgå - inte jättelätt med fyra trötta barn. Bad om bröd och smör istället (självklart mot betalning) men det gick inte att ordna.
Frukostbuffén var fattig, inget laktosfritt alls! Barnen älskade dock äppeljuicen, iaf ett litet pluss.
Vi fick vänta länge när vi ville beställa i baren å de satte upp upp notan på fel rum.
Positivt var att det fanns ett lekrum för barnen i lobbyn.

Vi bodde i Vejle för besök på Legoland, nära och bra i övrigt!

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
Tack Sara B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 28 2015 från mobil enhet

Ett fint hotell med stora arrangemangs och event ytor. Trevligt med flera restauranger att välja på med bl.a. En bra sushi restaurang. Business rummet var stort och rymligt. Frukosten var dock mindre bra med litet utbud och ej premium i detaljerna. Andra små detaljer på hotellet kan justeras såsom den fina restaurangen som är byggt och kommunicerar Scotland men serverar Italiensk mat. Rekommenderar att bo här.

Bodde här: oktober 2015, reste i arbetet
Tack DNFBG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 29 2015

Ett mycket bra hotell med utmärkt service och fullt godkänd frukost. Mycket trevlig personal. Rummet var stort luftigt och fint. Stort härligt badrum med både dusch och badkar. Det enda minus jag kan komma på var sängen som var för mjuk för min smak.

  • Bodde här: juli 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Lailal59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen