Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
134 US$
View deal
Expedia.com
134 US$
View deal
StayForLong
134 US$
129 US$
View deal
SPARA 5 US$
Booking.com134 US$
Priceline134 US$
eDreams134 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (154)
Filtrera omdömen
154 resultat
Medlemsbetyg
23
51
57
14
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
23
51
57
14
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 154 omdömen
Omdömet skrevs 4 december 2016 från mobil enhet

Rena små rum. Helt ok för att sova över. Tyvärr, saknade vi vattenkokare. Det går att köpa kaffet/ teet för 20 DDK. Frukost kostar 89 DDK/person. Enkel frukost , där du kan få färskt bröd, skinka, ost, marmelad mm som packade i små engångs vakuumförpackningar.

Datum för vistelsen: december 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack xenyli
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lene H, Manager på Zleep Hotel Ballerup, svarade på det här omdömetSvarade 2 mars 2018
Google-översättning

Tak for dine kommentarer da du boede på hotellet.. Vi håber at se dig igen I Ballerup I 2018.
De bedste hilsner Zleep Ballerup

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2016 från mobil enhet

Ett Enkelt och bra hotell! Trevlig personal och rena rum! Okej frukost, tråkigt med väldigt alternativ. Lite Långt till
tåg-station, För närmaste "mat" kedja är mc-donalds. Alla in al, ett bra hotell!

Datum för vistelsen: september 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack EmelieK121
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2016 från mobil enhet

Helt ok. Men det låg långt från restauranger. Eftersom hotellet inte erbjuder varken lunch eller middag så blir det lite krångligt.Har man bil så är det inga bekymmer. Vi åt inte frukost där utan åkte in till ballerup och åt brunch. Lite tråkig omgivning som skulle kunna bli så mysig.

Datum för vistelsen: juli 2016
Tack Linda B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2015

Om du bara måste sova någonstans omedelbart, och du råkar vara nära så är detta möjligen ok.
Annars - åk vidare. Det finns liksom ingenting här. Ingen bar, ingen restaurang, inga sevärdheter. Hotellet är i ett industriområde.
Frukost kostar extra, och var ganska beige.
Men ok. Rummet var rent, sängen var helt ok. De unga tjejerna i receptionen var vänliga.

Rumstips: Välj ett rum som inte ligger på gatuplan vid parkeringen.
Datum för vistelsen: september 2015
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Tommy_from_sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2015

Bodde här då jag besökte en vän i närheten.
Ett enkelt men rent och fräscht hotell.
Lite underligt upplägg på frukostbuffén med alla pålägg i ett kylskåp med dörr, en gäst kunde stå vid kylskåpet åt gången.
Allt fungerade bra och smidigt, sköna sängar små rum.

Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Snoffsan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen