Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Häftigt

VAR dit med familj o vänner vilket all uppskattade det mäktiga bruset och fallet. Naturens krafter ... läs mer

Omdömet skrevs för 6 dagar sedan
LarsA1039
,
Söderhamn, Sverige
från mobil enhet
Mäktigt vattenfall

Mäktigt vattenfall, vilka vatten massor. Bra ordnat med stigar, skyltar och parkering. Tyvärr var ... läs mer

Omdömet skrevs 9 november 2020
daniellingblom
,
Sala, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 317 omdömen
  
Omdömen (317)
Filtrera omdömen
317 resultat
Medlemsbetyg
204
100
9
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
204
100
9
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 317 omdömen
Omdömet skrevs 9 november 2020 från mobil enhet

Mäktigt vattenfall, vilka vatten massor. Bra ordnat med stigar, skyltar och parkering. Tyvärr var inte Cafet öppet

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack daniellingblom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2020 från mobil enhet

Ett mäktigt vattenfall, fin promenadväg en rundslinga så man kan se fallet både från ovansidan och nerifrån.

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack 34evaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020 från mobil enhet

Tillrätttalagt för alla, passa på att åka hit om du är i Åretrakten. Naturen är bästa attraktionen, här får du höra naturkrafterna dåna. Sug in vyerna så du kan ta fram dem ur minnet och kamerarullen när du sitter i karantän en tung novemberdag.

Ovanför forsen finns stenblock att kliva ut på, perfekt meditationsplats‍♂️

Datum för upplevelsen: september 2020
1  Tack StockholmBean
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Bra parkeringsplats och lätt att ta sig fram även med barn. Fina utsiktspunkter och den hurtige kan bada i forsen från Näckenssten. Finns serveringen i anslutning till parkeringen.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack 818andersl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020 från mobil enhet

Mäktig fors och väl värt ett besök. Enkelt och lättillgängligt för de flesta och även barnen kan se fallet.

Datum för upplevelsen: juli 2020
1  Tack jasontheglobetrotter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen