Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket besviken”

Trattoria Alberobello
Rankad som nr 1 av 34 Restauranger i Stenungsund
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: En äkta italiensk trattoria med italiensk kock och personal! Även mat och stenugnsbakade pizzor för avhämtning. BENVENUTI!
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Åt en väldigt god pizza i augusti, därför beställde vi igen, men nu blev vi mkt besvika. Levererade inte ens enligt beskrivningen. Köper ingen pizza därifrån igen!!! Ringt och klagar men restaurangen gör ingen åtgärd'

Datum för besöket: september 2020
Tack Tourist168936
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (148)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 148 omdömen

Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Åt risotto som inte smakade någonting alls utan något tecken av parmesan eller smak.
Kalvrätten var en grå rätt utan smak.
Dessutom kostade det 199 resp. 205kr.
Hur kan tripadvisor lägga denna med en så hög rekomendation?
Känner mig lurad.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Borriezwe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2020

Underbar mat och fantastiskt gott vin. Professionellt på alla sätt och trevligt bemötande. Som att vara i Italien för en stund!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack lisatU6036ZY
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Tog med oss en pizza och tryffelpasta! Mums! Väldigt gott och italienskt! Passade oss perfekt! Smarrigt! Kan varmt rekommendera!

Datum för besöket: juli 2020
Tack HopeloveLuna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Två besök blev det till denna trevliga lilla lokala restaurang. Enklare lokal men väldigt trevligt och rent. Maten var grymt bra och ett väldigt fint bemötande av ägaren. Vi åt olika antipasti, pasta, pizza och efterrätt vid dessa tillfällen och allt var av god kvalitet och väldigt gott. Vin, grappa och öl var också bra. Starka rekommendationer!!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 65urbanf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Trattoria Alberobello tittade också på

Stenungsund, Västra Götalands län
Stenungsund, Västra Götalands län
 
Stenungsund, Västra Götalands län
Stenungsund, Västra Götalands län
 

Besökt Trattoria Alberobello? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt