Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaskigt”
Omdöme om Tonys Restaurang

Tonys Restaurang
Rankad som nr 5 av 35 Restauranger i Stenungsund
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Var här och käka med barnbarnen innan bio. Olika burgare beställdes in och barnen tog milkshakes att dricka. Väldigt gott och barnbarnen pratar om shakesen fortfarande
Trevlig personal och miljö!

Datum för besöket: februari 2018
Tack pyttipannan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (26)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

1216 av 26 omdömen

Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Trevlig personal och mycket goda hamburgare till okej priser. De har även litet men intressant utbud av öl.

Datum för besöket: februari 2018
Tack MikaelCH61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2018 från mobil enhet

Hade jätte mysigt en söndag med mina kollegor, åt chevre burgaren det va toppen kul!!
Och det va väldigt sjyst att dom lät oss sitta kvar lite längre!

Datum för besöket: mars 2018
Tack Amanda H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2018 från mobil enhet

Helt ok burgare, lite snålt att man ska betala extra för bara sötpotatis pommes. Dom har inte stenkoll på allergener tyvärr vilket gör att vi inte vågar beställa mat till vår son där. Har fått fel på hemlevererad mat. Med goda smaker speciellt teriyaki burgaren

Datum för besöket: februari 2018
Tack laviniap744
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2018 från mobil enhet

Åt fantastiska hamburgare med så goda pommes,i en jättemysig fräsch lokal.
Jättegoda viner serverade av jättetrevlig servitör

Datum för besöket: januari 2018
Tack liselotte2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tonys Restaurang tittade också på

Stenungsund, Västra Götalands län
Stenungsund, Västra Götalands län
 
Stenungsund, Västra Götalands län
Stenungsund, Västra Götalands län
 
Stenungsund, Västra Götalands län
Stenungsund, Västra Götalands län
 

Besökt Tonys Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt