Virrvarr
Bryssel, Belgien

Perfekt för skidresan till Romme

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 11 juli 2024
Bra centralt läge mitt i Borlänge. Stort fint fräscht hotell men något små rum för en familj. Små men rena badrum.
Enorm och väldigt god frukost dock kan det bli lite stökigt med många gäster. Bra parkeringsmöjligheter alldeles intill hotellet.
Datum för vistelsen: mars 2024
10.6 km från Elite Hotel Brage
20.1 km från Elite Hotel Brage
Visa fler hotell i Borlänge
Omdömet skrevs 9 juli 2024 från mobil enhet

Stannade över en natt i jobbrelaterat syfte. Mycket fint och trevligt hotell! Sköna sängar, fräscht badrum med stor dusch och stor smart tv.

Frukosten var riktigt bra. Fräscht! Trevlig personal som successivt dukade bort och frågade om påtår på kaffet. Mycket nöjd med min vistelse. Åker jag till Borlänge privat någon gång så kommer jag definitivt att bo här!

Datum för vistelsen: juli 2024
Restyp: Reste i arbetet
Tack Ellinor N
Omdömet skrevs 28 juni 2024

Helt OK standardhotell i Borlänge.
Ett stort problem är att man inte sätter på ventilation och AC trots att det är närmare 25-30 grader utomhus.

Med prisnivån på hotellet förvantar man sig mer.

Förhoppningsvis är det något som åtgärdas inom en snar framtid?

Datum för vistelsen: juni 2024
  • Restyp: Reste ensam
Tack Anders O
Omdömet skrevs 15 juni 2024 från mobil enhet

Supertrevligt hotell mitt i Borlänge, fina moderna rum med tv, wifi, safebox och vattenkokare.
Trevlig personal, gin och välutrustat gym med techogym maskiner. Fantastiskt spa med pool, bastu, kallvad och behandlingar. Rekommenderas varmt.

Datum för vistelsen: juni 2024
Tack larzandersson
Omdömet skrevs 11 april 2024

Ett rätt enkelt och bra hotell, var där under påsk och de hade en lek för barn att hitta ägg. Kändes som ett mysigt och bra initiativ av personal/ledning.
Bra hotellfrukost.

Åkte skidor i Romme innan och perfekt avstånd att sova på. Skulle ätit i restaurangen men det visade sig när vi gick bordet att det även var musikquiz vilket vi ej var beredda på och hade nog gärna delat veta innan.

Rumstips: Se över restaurangen schema ifall de har en aktivitet/spelning
Datum för vistelsen: mars 2024
Tack My F
Omdömet skrevs 8 april 2024

Reste 3 vuxna o 1 barn. Hade bokat ett stort rum för oss alla med bäddsoffa. När vi kom upp på rummet så var det inte förberett för 4. Fick då uppgraderat till ett större rum med våningssäng som var bäddat o klart. Snabbt o bra ordnat.
Hotellfrukosten var fantastisk, vilket utbud! Allt fanns och mycket trevlig serviceminded personal som fixade o plockade fram innehållsförteckning på prinskorven, vi har barn med mjölk/ägg allergi. Även hotellets restaurang fixade efter kökets stängning fram lite pommes till ett hungrigt barn. En mycket bra vistelse!

Rumstips: Gratis helgparkering utanför så vi använde oss inte av hotellets garage
Datum för vistelsen: april 2024
  • Restyp: Reste med familjen