Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
127 US$
Se erbjudande
Priceline128 US$
Booking.com128 US$
Hotels.com127 US$
FindHotel126 US$
Orbitz.com127 US$
Travelocity127 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (28)
Filtrera omdömen
28 resultat
Medlemsbetyg
6
16
5
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
6
16
5
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 28 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2020

Mycket fräscht hotell. Fina rum med gott om plats för två personer. P g a corona städades inte rummet under tiden vi bodde där men det var bara att säga till städerskan så fixade hon rena handdukar och glas. Sängarna var jättesköna.
Frukosten var jättegod med mycket att välja på. Finns en parkering fem minuter bort som var gratis.

Datum för vistelsen: juli 2020
    • Läge
    • Rum
    • Service
2  Tack Guide606905
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2020

Ligger centralt, promenadavstånd till Kupolen. Entrén är vid en bussgata går ej att parkera bil där. Däremot finns ett p-garage under hotellet med hotell hiss. Det kostar ca 150 kr /dygn, men var väldigt smidigt. Hotellet säljer P-biljett. Den billigare allmänna utomhus parkeringen tar inte betalkort. Hade turen att få en rabattkupong till hotellets restaurant, blev då prisvärt att äta en god middag med en smarrig efterrätt.

Rumstips: Välj gärna P-garaget under hotellet med hiss till rums korridoren annars ha med kontanter till utomhusparkeringen.
Datum för vistelsen: juni 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Road208972
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2020

Fräscht hotell mitt i Borlänge, nära till restauranger och hyfsat nära Kupolen. Rummet var jättefräscht medans receptionen med omnejd var väldigt dammigt. Frukosten var ok. Parkering nära hotellet fanns.

Datum för vistelsen: december 2019
Tack JENNY N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Bra hotell, trevlig personal. Fräscha rum. Ganska små toaletter men bra duschar.

Jättesköna sängar (toppbetyg!) med stora härliga duntäcken och hotellkuddar.

Gratis parkering nära. (Helger)

Fantastisk frukost!

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack hanski1971
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2019 från mobil enhet

Ett helt okej hotell. Finns inget att klaga på men, lite själ löst trista rum. Frukosten helt okej utan överraskning. En klar fördel är garage med access direkt till hotellet. Just vid detta besök renoverades lobbyn. Positivt är tillgång till gratis kaffe.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack 430frede
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen