Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
169 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-12
Booking.com
170 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-12
Boka nu, betala på plats
ScandicHotels.com
164 US$
Se erbjudande
Hotels.com169 US$
Priceline170 US$
Hurb174 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (480)
Filtrera omdömen
480 resultat
Medlemsbetyg
103
181
139
41
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
103
181
139
41
16
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 480 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Tyst och rent. Bra frukost med mycket att välja på. Badrummet var rent och fint, men trångt. Sängarna var bekväma. Rummet var litet, med endast en stol och inget skrivbord. Wifi:n var obrukbart klen, och TV:n hade inte TV5 så man kunde inte se på OS. Fönstret gick inte att öppna och temperaturen gick inte att reglera. Det var inte under 23 grader hela natten. På morgonen var det 26 grader i rummet.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack 800unac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danijela salov, Other på Scandic Borlange, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2021

Hejsan,
Tusen tack för din återkoppling efter din vistelse! Detta är väldigt viktig information för oss ! Vad trevligt att du gillade vår frukost och våra sängar på rummet! Beklagar att Wi-Fi krånglade under er vistelse, så ska det självklart inte vara. Scandic centralt ser över nu våra kanalutbud och vi håller tummarna att fler kanaler kommer till våra hotell. Förstår dig precis gällande värmen, det har varit en väldigt varm sommar både i Dalarna och Sverige i år. Hoppas att fläkten på rummet hjälpte till att svalka något.
Önskar dig en fin dag och hoppas att du besöker oss snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Danijela salov, Other på Scandic Borlange, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 30 juli 2021

Dåligt städat. Kvarglömda kläder från tidigare boende.

Restaurang var stängd när vi var där vilket jag inte tyckte framgick tydligt vid bokning.

Varmt rum, och man kunde inte ha öppna fönster för det var mycket trafik utanför av Borlänges finest, både med bil och till fots. Kommer inte besöka privat igen.

Frukost helt okej.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Alex666000
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danijela salov, Other på Scandic Borlange, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2021

Hejsan,
Tusen tack för din återkoppling efter vistelsen! Detta är väldigt viktig information för oss att använda i förbättringssyfte! Beklagar så hemskt mycket att städningen inte var bra, så ska det självklat inte vara! Restaurangen hade vi stängd pga. renoveringen och öppnar nu igen i september. Väldigt tråkigt att ni inte såg informationen på vår hemsida.
Beklagar igen att vi inte har uppfyllt era förväntningar denna gång och hoppas att ni ger oss en ny chans i framtiden.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Danijela salov, Other på Scandic Borlange, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 15 juli 2021

Jättetrevlig personal, bra frukost, nyrenoverat och fräscht. Vi fick rum med luftkonditionering, vilket var underbart när det var 30 grader varmt ute. Ligger i centrum med parkering precis utanför. Återkommer gärna.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 317catharinas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Danijela salov, Other på Scandic Borlange, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2021

Hejsan,
Tusen tack för fantastiska återkopplingen efter din vistelse! Så trevligt att ni hade en fin vistelse hos oss! Detta ska jag dela med hela teamet. Hoppas att vi ses snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen