Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
169 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotell Kupolen(Borlänge)
125 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
115 US$
108 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
161 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
64 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Gustafs B&B(Borlänge)
54 US$
Booking.com
Se erbjudande
155 US$
141 US$
ClarionCollection
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
140 US$
127 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
136 US$
123 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Omdömen (407)
Filtrera omdömen
407 resultat
Medlemsbetyg
179
129
76
14
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
179
129
76
14
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1722 av 407 omdömen
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Helt ok hotell
Trevlig personal. Bra läge mitt i Borlänge.
Har provat de flests rumstyper, tycke superior är det bästa alternativet. Relaxen är värt ett besök. Frukosten är av det enklare slaget, äggröran håller hög klass behöver bara lite salt.

Bodde här: mars 2018
Tack Patric A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Micaela L, Informationsansvarig på Quality Hotel Galaxen, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Tack Patric A, för ditt omdöme,
Visst är det trevligt med det lilla "extra" som erbjuds på våra superior rum.
Kul att du uppskattar vår mysiga relaxavdelning.
Önskar dig varmt välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2018

Fint hotell, rummet var välstädat. Personalen i receptionen var trevlig och tillmötesgående. Bra frukost som innehöll allt jag behövde. Vi hade konferens på hotellet, och allt fungerade bra där också.

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack viktoria68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Micaela L, Informationsansvarig på Quality Hotel Galaxen, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018

Tack Viktoria68,
För ditt omdöme. Vad kul att du gillar vårt hotell. Visst är det skönt med allt på samma ställe.
Önskar dig varmt välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018 från mobil enhet

Quality Hotel Galaxen är ett i mitt tycke ett mycket trevligt hotell. Bra rum, bra städat. Skön säng. Personalen i receptionen är trevliga och serviceinriktade, dom är glada och positiva. Bra frukost. Bra parkering.

Kommer tillbaka

Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
Tack KingJP71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Micaela L, Informationsansvarig på Quality Hotel Galaxen, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2018

Tack snälla KingJP71 för ditt otroligt fina omdöme, du gjorde precis personalens dag!
Jag är glad att höra att du hade en bra vistelse hos oss.

Önskar dig varmt välkommen åter

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018

Rent rum och ok sängar . Frukosten var bra men restaurangen usel med personal som totalt saknade kundservice . När 45 min hade gått hade vi fått ett glas vatten och vi behövde inte titta i menyn då vi gjorde det på rummet innantill gick ner .

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack miagossip
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Micaela L, Informationsansvarig på Quality Hotel Galaxen, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2018

Hej Maria Ulander,
Tack för ditt omdöme.
Jag tar detta vidare så vi kan undvika detta framöver.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2018

Familj på genonresa. Fina rum. Väldigt trevlig reception. Nära till gratis parkering. Passade på att besöka science center i samma byggnad. Mycket uppskattat av barnen. God mat i restaurangen, men lite trist (pub-) miljö.

  • Bodde här: februari 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Erik N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Micaela L, Informationsansvarig på Quality Hotel Galaxen, svarade på det här omdömetSvarade 6 mars 2018

Hej Erik N,
Tack för ditt fina omdöme.
Önskar dig och familjen välkomna åter till oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen