jockson59
Mölndal, Sverige

Äldre hotell men rent och fräscht

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 juli 2024
Äldre hotell centralt beläget. Rent och fräscht och trevlig personal. Lite besviken att restaurangen ej var öppen lördag kväll.
0.4 km från Quality Hotel Galaxen
20.3 km från Quality Hotel Galaxen
0.7 km från Quality Hotel Galaxen
Visa fler hotell i Borlänge
Omdömet skrevs 26 maj 2024

Beställt familjerum och betalade för 4personer egen säng men fick bara plats 3 så två st fick dela enkelsäng så det blev väldigt varm o trångt. Relaxen däremot fick resan att bli värd.

Datum för vistelsen: maj 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack rosem6911
Omdömet skrevs 18 februari 2024

Mycket bra frukost för allergiker. Allt var mycket väl uppmärkt, egen brödrost för glutenfritt bröd, allt var laktosfritt, glutenfri gröt, perfekt löskokt ägg. Toppen också att städning inte utförs automatiskt vid längre vistelse.

Datum för vistelsen: februari 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Joakim D
Omdömet skrevs 21 november 2023

Ett professionellt bemötande från bokning till utcheckning. Snabba svar på mina frågor och vi kom tillsammans fram till lösningar. Reste tillsammans med idrottslag och spelarna var även de mycket nöjda. Kan varmt rekommendera Quality Hotell Galaxen

Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste med vänner
Tack GlobetrotterMFamilj
Omdömet skrevs 3 september 2023 från mobil enhet

Ett slitet hotell som funkar för övernattning men inte så mycket mer. Rummet var inte jättenoga städat. Hårstrån här och där, damm och sängkappor på sniskan. Förutom svartmögel i badrummet var det diverse fläckar på kakel, golv och handdukshängare. Vattenlåset till handfatet skulle må bra av en rensning. Urinester under toalettsitsen och längs med toalettstolen gjorde väl inte upplevelsen mycket trevligare. Sängen var ok, kuddarna njä. Tyst och lugnt läge, parkering utanför så plus för det. Frukosten var ok. Inget att vallfärda hit för men kaffet var jättegott. All personal vi stötte på var trevliga och serviceinriktade.

Datum för vistelsen: september 2023
Tack 304karinp
Omdömet skrevs 17 juli 2023

Personal och hotell gav ett bra intryck och mycket värde för pengarna. Bra utbud av veganskt och glutenfritt vid frukost och personal som går the extra mile för service när saker tagit slut sent vid frukosten.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Ultrarunner1983