Kung Cool
Strängnäs, Sverige

Bra skidåkning till rimligt pris

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 21 feb. 2024
Korta liftköer, bra backar och rimliga priser i restaurangerna. Ett mycket bra alternativ till Skistar. Helt klart värt ett besök. På helger och lov kan det dock vara långa köer till skiduthyrningen så se till att vara där tidigt. Bra läge med relativt kort resa från Mälardalen och Stockholm.
Datum för vistelsen: januari 2024
Tips för att välja rum: Det kan bli väldigt långa köer till skiduthyrningen på helger och lov. Se till att vara där tidigt.
Resetyp: Reste med familjen
    13.5 km från Romme Alpin SKi Lodge
    10.5 km från Romme Alpin SKi Lodge
    Visa fler hotell i Borlänge
    Omdömet skrevs 3 januari 2024 från mobil enhet

Hotellet har mycket sköna sängar o bäddade med sköna lakan. Trevlig o mycket välutbildade personal i restaurangen från Sir Lanka.
    Skulle vara bra med ett kylskåp på rummen. Trevlig o hjälpsam personal i receptionen. Finns inte någon skidåkning efter kl 15 eftersom backarna inte upplysta.

Datum för vistelsen: januari 2024
    Tack Margareta H
    Omdömet skrevs 18 mars 2023 från mobil enhet

Maten var inte något märkvärdigt. Kändes som snäppet bättre än ikea. Servicen var småjobbig under middagen då ingen pratade svenska samt att de hela tiden frågade om de fick ta min tallrik då jag satt och åt. Rummet var stort med inte mer än så. Bra med torkskåp dock. Saknade glas på rummen. Lobbyn uppleves stirrig på dagen då hela ytan okuperades av alla med skidutrustningen. Något lugnare på kvällen. Bartendern himlade med ögonen då jag frågade om drinklistan och han gick därifrån och sa inget då han letade upp en lista som låg i något hörn och skräpade en bit ifrån baren. Tappade lusten att bestämma något då han kom tillbaka.
    Priset för boendet borde göra alla i personalen generad. De tar priser som Copperhill (referens i Åre, som är fantastiskt BDY) men boendet är inte ens värt hälften.

Datum för vistelsen: mars 2023
    Tack 940johanf
    Omdömet skrevs 13 maj 2022 från mobil enhet

Vilken fantastisk service och bemötande vi fick under vår kickoff! Proffsigare personal får man leta efter. Grym anläggning för stora sammankomster där ingenting är omöjligt.
    Kan varmt rekommendera Romme Alpin för stora möten och event. Tack! ❤️

Datum för vistelsen: maj 2022
    Restyp: Reste i arbetet
    Tack 747ther_seh
    Omdömet skrevs 28 mars 2022

Vi är mycket nöjd med vår skidsemester (tors-söndag) på Romme alpin och vistelsen på Ski lodge var toppen. Varför vi inte ger 5/5 är pga. att vi saknade kyl på rummet. Vi hade också önskat att lekrummet skulle öppna tidigare för det blev en lång väntan för vår minsta som inte orkade åka pulka hela dagen. Så kl. 15 upplevde vi som sent. Frukosten och middagsbuffén får 4,5/5. Minuset var klart att kaffe/te inte ingick. Vi förstår att alkohol och läsk tillkommer men en kaffe på maten är liksom en självklarhet. Överlag är vi mycket nöjda, framför allt med personalens service och deras bemötande. Så lyhörda och närvarande. 10/10 till personalen på restaurangen, skidskolan och övriga runtom lifterna.

Datum för vistelsen: mars 2022
    Tack MisivM
    Omdömet skrevs 15 mars 2022

Spenderade tre dagar en i Romme. Rommepaketet bokat inklusive skipass och middag och boende söndag till tisdag. Första dagen blev mina skidor stulna, fick låna ett par i skidshopen. Vilken fantastisk service, främst där, men även i restauranger och skilodge. God mat, trevlig personal trots mycket folk. Fantastisk snö och många backar att välja mellan. Tack för tre superfina dagar i strålande sol ☀️

Datum för vistelsen: mars 2022
    Tack 61ulrikab