Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sveriges bästa sushi!!”
Omdöme om Dala Sushi

Dala Sushi
Rankad som nr 8 av 84 Restauranger i Borlänge
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Utan tvekan har detta lilla ställe i utkanten av Borlänge Sveriges bästa sushi.
Jämfört med EAST på Stureplan t.ex så är detta ställe hästlängder före i presentation och smak. Helt suveränt och bra pris!!!

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack PASTALOVER1919
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (21)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 21 omdömen

Omdömet skrevs 2 januari 2020

Sushin är det bästa jag ätit, helt suveränt.
Stället är väl lite sådär, men det skiter man i när det är så gott.

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Doener2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019 från mobil enhet

Fantastiskt god och fint komponerad sushi! Ryktet om att de har stans bästa sushi stämmer!
Synd bara att de inte har sina bitar på bild så att det blir lättare att välja.
Ganska trevlig miljö men vi valde att hämta maten denna gång.
De är nog dyrast på sushi men förmodligen också bäst!

Datum för besöket: december 2019
Tack Bestserviceacademy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2019 från mobil enhet

På ett litet torg i utkanten av lilla Borlänge ligger detta sushi ställe. Topp nivå! Fantastiskt sushi! Helt klart internationell nivå. Synd att de bara har läsk som dryck. Tempura lyxrulle är "the best sushi I have eaten".

Datum för besöket: november 2019
Tack 430frede
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2019 från mobil enhet

Fantastiskt god sushi som var fint upplagt. Mysigt ställe men ganska svårt att hitta dit för oss som ”hade vägarna förbi”. Men väldigt gott som sagt och prisvärt.

Datum för besöket: november 2019
Tack 703_sal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dala Sushi tittade också på

 
Borlänge, Dalarnas län
Borlänge, Dalarnas län
 

Besökt Dala Sushi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt