Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fastighetschef”
Omdöme om Dala Indiskt Kok

Dala Indiskt Kok
Rankad som nr 8 av 86 Restauranger i Borlänge
Prisklass: 16 US$ - 23 US$
Kök: Indiskt
Middagsalternativ: Buffé, Uteservering
Restauranginformation
Middagsalternativ: Buffé, Uteservering
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Vällagad mat som matchar andra restauranger med toppbetyg, personalens tips på maträtt blev lyckad. Mycket jäster så personalen hade det körigt, servicen blev lite lidande. Kul utbud på öl sorter. Klart värt ett besök.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Patric A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (118)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 118 omdömen

Omdömet skrevs 15 mars 2018 från mobil enhet

Jag valde någon kycklingyoughurt på het panna med ris, supergott! & förrätt sallad med jättegod sås!

Datum för besöket: mars 2018
Tack Fräs Mandy Lane E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Jag köpte en vegetarisk rätt med curry, curryn bara rann runt på tallriken, smakade ingenting, och grönsakerna smakade... grönsaker. Inte alls imponerad.

Datum för besöket: april 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Kullan01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2018 från mobil enhet

4 st Kungsräkor sizlar för 249 kr känns löjlig . Små portion. Känns att de har inte konkurrenter i Borlänge

Datum för besöket: januari 2018
Tack Psota76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2018 från mobil enhet

Jag har aldrig provat ngnting sämre. Inga riktiga kryddor. Beställde polak panir extra stark, fick en jätte dålig blandnign av sås med bara mjöl, nästan utan spenat och ingen chilli alls!! min sällskap också fick mat som inte ens påminnde om indiska rätter. Tackade bej och gick. Vilken besvikelse!

Datum för besöket: januari 2018
Tack sofiav540
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dala Indiskt Kok tittade också på

Borlänge, Dalarnas län
Borlänge, Dalarnas län
 
Borlänge, Dalarnas län
 
Borlänge, Dalarnas län
Borlänge, Dalarnas län
 

Besökt Dala Indiskt Kok? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt