Vi sökte boende för en övernattning, till skidåkning i Romme Alpin. Vi kom under eftermiddagen till hotellet. En snäll fralla (fransk bulldog) kom fram och nosade. Efter letande hittade vi ägaren i en bluesbar, alltså ingen reception. Som skidåkande barnfamilj var det trevligt med två rum med fyra fristående sängar. Tv:n med begränsade kanaler var liten och dålig bildkvalitet, inga kabel-tv-kanaler fungerade. Kanal 1 och kanal 3 var egentligen Svt2, vilket var väldigt förvirrande. Två kanaler med en stillastående reklambild skrattade man gott åt. Skavanker var överallt då ett flertal möbler behövs bytas ut. I det andra rummet fanns en pipande tjock-tv, då den enda kanalen var myrornas krig. Gratis WiFi var okej, sängarna sköna men svampiga. Frukosten innehöll bara det nödvändigaste, ingen varm mat som exempelvis äggröra. Städningen var godkänd då det var välstädat. Även trevlig städerska som kunde hjälpa till vid frågor. Duschen fungerade bra, men det tog en evighet att få varmvatten. Det var också väldigt lyhört, lätt att vakna från grannarna. Som tur var ingen konsert denna kväll vilket var otroligt skönt. För det relativt sett låga priset var det tillräckligt bra. I jämförelse med exempelvis Scandic längre ner på gatan, var detta billigare men med lägre kvalité. Hotellet fungerade att bo på under åtminstone en natt, men rekommenderas ej utifrån upplevelsen vi fick. Detta endast själva hotellet, medan ägaren var trevlig. I allmänhet bra potential, men verkar sakna ambition. Det hade exempelvis kunnat få ännu mer blueskänsla förknippat med House of Blues bredvid.