Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
StayForLong
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (900)
Filtrera omdömen
900 resultat
Medlemsbetyg
296
296
165
91
52
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
296
296
165
91
52
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 900 omdömen
Omdömet skrevs 2 maj 2021

Jag tycker inte att serverar pomme till oxfilé. Det ska vara potisgratängen eller klyftpotatis. Pomme är som gå äta på Max heller sibylla.mm. Det ska finnas handsprit på rummen under Corona. Mindre schampo och balsam flaskor under Corona. Så varje gäst får egna flaskor.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack petterrobert
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2021

Väldigt lugn atmosfär. Fräscht och fint. Inte så mycket folk (restriktioner). Avslappnande vistelse. Middagen var färdigsatt meny (2 val, kött och vegetarisk) men bra kvalité. Mycket trevlig och tillmötesgående personal!

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack janiha
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 april 2021

Superb service och tryggt arrangerat spaande samt middag. Fina utomhuspooler och uteområde med uppvärmda pooler och inne ett bastuområde som man tryggt kunde nyttja då man var bokad på spatider så det inte blev för många personer. Rummen hade utsikt över Fryken och var nyrenoverade.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 300_san
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eline Dahlstedt, Gästservice/reception på Selma Spa, svarade på det här omdömetSvarade 28 april 2021

Tack för ni har besökt oss och kul att läsa att ni haft det bra!

Ni är varmt välkomna tillbaka vid ett annat tillfälle!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2021

Vi är supernöjda med vårt besök på Selma Spa. Personalen var väldigt trevlig under hela vistelsen. Väldigt fin miljö och god mat i restaurangen. Frukostbuffén hade mycket bra utbud och var supergod! Kommer självklart att åka tillbaka snart igen!

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack almastrandh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eline Dahlstedt, Gästservice/reception på Selma Spa, svarade på det här omdömetSvarade 28 april 2021

Hej Alma,

Stort tack för att besök oss här på Selma Spa, och tack för att ni har tagit er tid att ge oss feedback!
härligt och se att ni haft en bra vistelse hos oss, ni är varmt välkomna tillbaka!

Ha det gott så så länge!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2021

Vi har haft två härliga dagar på Selma spa och det mesta var bra. God frukost, stort rent rum, härlig utsikt. Pga corona var det gott om plats i spa-delen. Det riktigt negativa var att det inte fanns gratis kaffe, varken på rummet eller i allmänna utrymmen. Detta kändes mycket snålt.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack T7462VGevam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Eline Dahlstedt, Gästservice/reception på Selma Spa, svarade på det här omdömetSvarade 28 april 2021

Tack för att ni har besök oss på Selma Spa.
härligt och höra att ni haft det bra hos oss och vi hoppas på att få välkomna er igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen