Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (79)
Filtrera omdömen
79 resultat
Medlemsbetyg
12
30
29
4
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
12
30
29
4
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 79 omdömen
Omdömet skrevs 24 november 2019

Alltid lika trevligt att att komma till Aren hotellet i Vänersborg. Läget är perfekt. Trevliga lokaler och rum.
Nära till allt. Bra mat. Kan varmt rekommendera Best Western Aren hotell. till er som ska besöka Vänersborg

Datum för vistelsen: november 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 703katarina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2019

Best Western Arena Hotell, Vänersborg ligger nära centrum i ett trevligt och lugnt område. Mycket trevligt och fräscht hotell med till synes nyrenoverad lobby och restaurang. Frukosten är toppen. Träningsrummet var kanske inte det största men funkar för ett enkelt styrketränings- eller konditionspass. Parkeringen i direkt anslutning utanför hotellet med möjlighet att ladda bilen i vanligt uttag. Restaurangen håller bra nivå.

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack tomasw529
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2019

Ett ordinärt och trevligt litet hotell med serviceinriktad personal.
Enkel men okej frukost. Bra parkering utanför hotellet.
Rent och snyggt men dåliga kuddar. Restaurangen stängd på söndagar.
Rummen kostar runt 1000 kronor

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 586lisbetha
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2019

Best Western Arena Hotell är ett prisvärt och utmärkt hotell vid södra infarten till Vänersborg. Välkomnande och serviceinriktad personal. Personalen höjer verkligen betyget. Nyrenoverat rum som var toppen-bra och med sköna sängar som gav mycket god sov kvalitet. Frukosten var god och varierad samt njutbar. Finns även lite mat på kvällen, som också var utmärkt, givetvis mot en kostnad. Fri parkering alldeles vid hotellet. Gångavstånd till centrum. Kommer gärna och snart tillbaka. Rekommenderas vid besök i Vänersborg.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Eje B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KokochBar93, Hotellansvarig på Best Western Arena Hotell, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2019

Hej Eje Tack för dina fina ord! Du är varmt välkommen tillbaka! // Team Arena Hotell

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2019

Hotellet ligger centralt med bra parkeringsmöjligheter. Trivsamma rum, rent och snyggt.
Det serverades en utmärkt frukost. På kvällen finns det några enkla rätter att välja mellan.Det finns gym och bastu.

Datum för vistelsen: juli 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Kenneth1942
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen